2019-06-27 17:40:42
Φωτογραφία για Το iOS 13 μπορεί να αναγνωρίσει σκύλους και γάτες στις φωτογραφίες
Το iOS 13 δεν περιλαμβάνει μόνο νέα χαρακτηριστικά που εντοπίζονται με γυμνό μάτι, αλλά υπάρχουν επίσης και κάτω από την κουκούλα. Ένα από αυτά έχει ανακαλυφθεί και βασίζεται στη τεχνητή νοημοσύνη, έτσι ώστε το iPhone σας να αναγνωρίζει αυτόματα μια γάτα ή ένα σκύλο από τις φωτογραφίες. 

Η Apple έχει δώσει το όνομα VNAnimalDetector σε αυτό το χαρακτηριστικό. Σχεδιάζει ένα ορθογώνιο γύρω από το ζώο στη φωτογραφία για να καθορίσει εάν πρόκειται για σκύλο ή γάτα. Φυσικά, το ορθογώνιο είναι αόρατο για τους χρήστες, όπου χρησιμοποιείται μόνο από το iPhone για την ανίχνευση των ζώων.

Αυτή η νέα λειτουργία αποτελεί μέρος του πλαισίου Apple Vision, το οποίο παρέχει στους προγραμματιστές εργαλεία αναγνώρισης εικόνων. Έτσι θα μπορούν οι προγραμματιστές να ενσωματώσουν το VNAnimalDetector στις εφαρμογές τους για να μπορεί το iPhone αυτόματα τη δουλειά και ανιχνεύει σκύλους και γάτες.

Ακόμη στο πλαίσιο του Vision, η Apple θα προσφέρει και άλλα νέα χαρακτηριστικά για τους προγραμματιστές με το iOS 13. Θα είναι δυνατό να ελέγξουμε αν δύο εικόνες είναι παρόμοιες. Η Apple προσφέρει επιπλέον δυνατότητες αναγνώρισης προσώπου αλλά και τη δυνατότητα εντοπισμού αντικειμένων σε μια φωτογραφία.

Οι προγραμματιστές που ενδιαφέρονται για το VNAnimalDetector καλούνται να διαβάσουν την (σύντομη) τεκμηρίωση στον ιστότοπο της Apple .
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ