2019-06-27 23:13:16
Φωτογραφία για Πώς αντιδρά κάθε ζώδιο όταν ζηλεύει… Ποιο ζώδιο είναι ο βασιλιάς της ζήλειας;
Ας μπούμε κατευθείαν στο θέμα και ας απαντήσουμε στη βασική ερώτηση χωρίς καθυστέρηση: ο μεγαλύτερος ζηλιάρης του ζωδιακού κύκλου είναι αναμφισβήτητα και αδιαπραγμάτευτα ο Σκορπιός.

Όταν όλοι οι υπόλοιποι νιώθουν ένα τσίμπημα στην καρδιά όταν το έτερον ήμισυ φλερτάρει, ο Σκορπιός ξεσκονίζει τα μπαζούκας. Όταν όλοι οι υπόλοιποι θα προσπαθήσουν να δελεάσουν, με δώρα και ρομαντικές βραδιές, ξανά στην αγκαλιά τους τον/την σύντροφό τους, ο Σκορπιός θα φοράει την παραλλαγή.

Για να μην αναλωθούμε σε όλες τις πολεμικές τακτικές του Σκορπιού απέναντι στο αίσθημα της ζήλιας, ας μάθουμε πως αντιδρούν και τα υπόλοιπα ζώδια, γιατί –ευτυχώς- οι Σκορπιοί, είναι μονάχα ένα ποσοστό και ευτυχώς υπάρχουν και οι Κριοί και οι Ζυγοί, από τη ζήλια των οποίων πολλά και πολυτελή μπορείτε να κερδίσετε.

Πώς αντιδρούν, λοιπόν, τα 12 ζώδια στο συναίσθημα της ζήλιας;

Κριός

Οι Κριοί έχουν κέρατα και γνωρίζουν καλά να τα χρησιμοποιούν. Αν δελεάσετε το άτομο που τους ενδιαφέρει με ένα μπουκέτο λουλούδια ή μια πάστα πρώτης ποιότητας, εκείνοι θα αντεπιτεθούν με ένα δωμάτιο λουλούδια και ένα ολόκληρο ζαχαροπλαστείο. Για εκείνους είναι θέμα τιμής και υπόληψης και ούτε καν ζήλιας.

Ταύρος

Υπάρχουν δυο είδη Ταύρων: εκείνοι που επιβεβαιώνουν τη φράση «ταύρος σε υαλοπωλείο» και εκείνοι που δεν την επιβεβαιώνουν. Οι πρώτοι αν και μοιάζουν σταθεροί χαρακτήρες, αυτό που τους χαρακτηρίζει είναι η αγαθοσύνη τους και το αναμενόμενο ταπεραμέντο τους, ενώ οι δεύτεροι είναι ακόμα πιο αγαθοί, καθώς δεν υποψιάζονται καν το ενδεχόνενο να έχουν λόγο να ζηλέψουν. Σε κάθε περίπτωση και σε όποια ομάδα και ανήκουν, είναι όλοι τρελοί.

Δίδυμοι

Όσο περισσότερες επιτυχίες έχετε τόσο περισσότερο ενδιαφέρον θα βρει σε εσάς ένας Δίδυμος. Δεν τους αρκεί να τους θέλετε εσείς και εκείνος/εκείνη να θέλει εσάς. Θέλει όλοι να σας θέλουν και μόνο αυτός να σας έχει. Είναι ζηλιάρηδες, αλλά το ίδιο εύκολα πέφτουν θύμα της ακαταμάχητης γοητείας σας.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι επίσης ζηλιάρηδες αλλά δεν θα το εκφράσουν ακριβώς έτσι. Ίσως να παραπονεθούν, λίγο να γκρινιάξουν και πιθανότατα να εκφράσουν απλά το αίσθημα απειλής που νιώθουν, αλλά δεν θα δηλώσουν ποτέ ρητά ότι ζηλεύουν.

Λέων

Οι Λέοντες σαφώς και ζηλεύουν και πάνω στη ζήλια τους, νευριάζουν και αγνοούν επιδεικτικά τους γύρω τους, ως Λέοντες που είναι. Το αίσθημα της κυριαρχίας είναι έντονο σε αυτό το ζώδιο και δεν επιθυμούν οι άλλοι να αγγίζουν τα δικά τους «πράγματα». Μπορεί να μη σας αρέσει αυτό σε έναν σύντροφο, αλλά αν δεν το ξέρατε, αυτό ακριβώς είναι η ζήλια.

Παρθένος

Οι Παρθένοι θα χρησιμοποιήσουν πλάγια μέσα για να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους απέναντι σε κάτι που κάνατε και τους προκαλέσατε το αίσθημα της ζήλιας. Θα κάνουν κυνικά σχόλια, αν και δεν θα σας φέρουν ποτέ σε δύσκολη θέση και το πιθανότερο είναι να πνίξουν μόνοι τους τον πόνο τους στο αλκοόλ και αν μάλιστα πρόκειται για ανώριμο Παρθένο, θα έχει και αυτοκαταστροφικές τάσεις. Ας ελπίσουμε, τουλάχιστον, ότι σχετίζεστε με παρθένο μεν, ώριμο δε.

Ζυγός

Οι Ζυγοί δεν θα διστάσουν να δείξουν τη ζήλια τους με τον πιο κλασικό τρόπο, προσπαθώντας, δηλαδή, να εντυπωσιάσουν το αντικείμενο του πόθου τους στον πολλαπλάσιο βαθμό, από το βαθμό που το κάνει ή έκανε ο αντίζηλός τους. Μοιάζουν με τους Κριούς σε αυτό το σημείο, αλλά έχουν ακόμα μεγαλύτερο εγωισμό, καθώς θα φροντίσουν να δείξουν στο άτομο που τους ενδιαφέρει, πως δεν είναι η μοναδική τους επιλογή και ότι πολλοί και πολλές θα ήθελαν να βρίσκονται στο πλάι τους.

Σκορπιός

Το πιο ζηλόφθονο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου είναι αναμφισβήτητα ο Σκορπιός. Όχι μόνο ζηλεύουν, αλλά το κάνουν σε τέτοιο βαθμό που αρχίζουν τις απειλές και την τρομοκρατία. Μπορεί να μην κάνουν ποτέ πράξη όλες τις απειλές που εκτοξεύουν, αλλά δεν θεωρούνται ένα ζώδιο που ξέρει να διαχειρίζεται το αίσθημα της ζήλιας που βράζει μέσα του σαν τα καζάνια της κολάσεως.

Τοξότης

Οι πιο θεατρίνοι ζηλιάρηδες είναι οι Τοξότες, που σε κάθετι που αφορά τον έρωτα και τη σχέση τους δεν θα διστάσουν να παίξουν και ένα μονόπρακτο. Θα καλέσουν σε μονομαχία τον ή την αντίζηλο, θα φωνάξουν κόσμο να δει τη μονομαχία και πριν ξεκινήσει η αντίστροφή μέτρηση, θα σας ρωτήσουν με όλη τη δύναμη της ψυχής και της φωνής τους αν τους αγαπάτε αληθινά.Πείτε «ναι» για να μην χάσετε αυτό το μοναδικό θεατρικό show!

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι δεν θα σας πουν ποτέ ότι σας ζηλεύουν και θα δράσουν υπογείως. Θα μάθουν όσα χρειάζεται να ξέρουν για τον/την αντίζηλο, θα μάθουν τα δυνατά και τα αδύναμά του σημεία και θα δουλέψουν μεθοδικά, ώστε να προσπεράσουν τον αντίπαλο. Δυστυχώς, δεν θα ασχοληθούν με τον σύντροφό τους και πως θα φέρουν αυτόν ξανά στο «γήπεδό» τους, αλλά θα αναλωθούν πλήρως στο να καταστρέψουν τον αντίζηλο.

Υδροχόος

Θα καταλάβετε ότι ένας Υδροχόος έχει σκάσει από τη ζήλια του, όταν πάψει να σηκώνει τα τηλέφωνα και δεν δηλώνει την παραμικρή διάθεση για επικοινωνία. Θα αρνηθεί σε κάθε περίπτωση ότι τον έχει πειράξει κάτι και όταν θα «επιστρέψει» στη ρουτίνα της σχέσης θα υποκριθεί, μάλλον με αποτυχία, πως όλα πάνε μια χαρά. Εν ολίγοις, το μοναδικό όπλο που έχει ένας Υδροχόος απέναντι στο αίσθημα της ζήλιας, είναι η παγερή αδιαφορία του, που αποκλειστικά και μόνο εκείνος βρίσκει λογική σε μια τέτοια αντίδραση.

Ι

χθύες

Τα πιο θεαματικά θύματα στο βωμό της ζήλιας είναι οι Ιχθύες, όχι επειδή είναι όντως θύματα, καθώς θύματα είμαστε όλοι στην αγάπη, αλλά επειδή τους αρέσει. Όταν νιώσουν ζήλια, θα βρουν ευκαιρία, να παίξουν το δράμα για το οποίο είναι φτιαγμένοι: θα πιούν πολύ, θα καπνίσουν ακόμα περισσότερο, θα οδηγήσουν σαν τρελοί στο δρόμο, θα κάνουν τατουάζ και piercing και θα μείνουν ξύπνιοι μέχρι το χάραμα με ένα άδειο μπουκάλι τζιν στο χέρι. Αυτές οι αυτοκαταστροφικές τάσεις, και το πολύ αλκοόλ πιθανώς, θα τους κάνουν να νιώσουν μοναδικοί και να ξεχάσουν τον αντίζηλο και τη σχέση τους που τους έβαλε σε αυτή τη διαδικασία

press-news.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ