2019-06-28 20:03:41
Φωτογραφία για Μαρία Καλπουζάνη: «Η υπολειτουργία του Κέντρου Υγείας στη ΚΑΤΟΥΝΑ είναι ντροπή για όσους διοίκησαν όλα αυτά τα χρόνια»
          Χωριά της Αιτωλοακαρνανίας συνεχίζει να επισκέπτεται η υποψήφια Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με την Νέα Δημοκρατία κ. Μαρία Καλπουζάνη.

        Η υποψήφια Βουλευτής επισκέφθηκε μεταξύ άλλων και την Κατούνα όπου διαπίστωσε την χρόνια υπολειτουργία του Κέντρου Υγείας της περιοχής. Οι κάτοικοι καταγγέλλουν την πλήρη αδιαφορία της Πολιτείας για την απουσία ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο Κέντρο Υγείας και παράλληλα κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τα υψηλά ποσοστά θνησιμότητας στη περιοχή........ Κατά την ολοκλήρωση της περιοδείας της στη Κατούνα, η Μαρία Καλπουζάνη δήλωσε:

«Αποτελεί ντροπή για την Πολιτεία η υπολειτουργία απο το 2009 του Κέντρου Υγείας Κατούνας. Είναι ενδεικτική της εγκληματικής ανικανότητας ατόμων με ονοματεπώνυμο και με θέσεις ευθύνης. 

         Συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν πέρα απο τα προβλήματα υγείας τους και την πλήρη ανυπαρξία κατάλληλων δομών πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας, γεγονός που συμβάλλει στα υψηλά ποσοστά θνησιμότητας που καταγράφει η περιοχή. 


          Οι επόμενοι αντιπρόσωποι της Αιτωλοακαρνανίας στη Βουλή έχουν την υποχρέωση απέναντι στους πολίτες να λύσουν άμεσα το θέμα. Διαφορετικά θα αποδειχθούμε όλοι πολύ λίγοι απέναντι στις ανάγκες του κάθε συμπολίτη μας και αφερέγγυοι απέναντι στην εμπιστοσύνη τους. 

       Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία έχουν εξαγγείλει συγκεκριμένα μέτρα άμεσης στελέχωσης των περιφερειακών δομών Υγείας, αλλά και των Αστυνομικών Τμημάτων και των σχολικών μονάδων. 

      Στις 7 Ιουλίου δίνουμε ισχυρή εντολή σε αυτούς που μπορούν να εφαρμόσουν το εν λόγω πρόγραμμα με ταχύτητα και αξιοπιστία».

https://www.agriniopress.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ