2019-06-29 20:45:47
Φωτογραφία για Πανδαιμόνιο στα Σεπόλια για τον Γιάννη
O Γιάννης Αντετοκούνμπο επιστρέφει απόψε στο γήπεδο του Τρίτωνα ως MVP του ΝΒΑ και η γειτονιά που μεγάλωσε ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς είναι έτοιμη να υποδεχτεί τον Greek Freak!

Ένα παιδί από τα Σεπόλια κατέκτησε το ΝΒΑ. Ο Πολυτιμότερος Παίκτης στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο είναι Έλληνας κι απόψε (29/6) επιστρέφει στη γειτονιά του και το γήπεδο που έκανε τα πρώτα του βήματα στο άθλημα...

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ξεχνά από που ξεκίνησε και θα βρεθεί στο γήπεδο του Τρίτωνα όπου διεξήχθησαν οι ημιτελικοί και οι τελικοί κατηγοριών στο 3on3, προκαλώντας πανδαιμόνιο!

Είναι χαρακτηριστικό ότι έχουν κλείσει οι δρόμοι γύρω από το γήπεδο, το οποίο έχει ανακαινιστεί για τις ανάγκες του event και θυμίζει τα ανοιχτά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού!

Πολύς κόσμος παραμένει εκτός και περιμένει να δει από κοντά τον Αντετοκούνμπο και τα αδέλφια του, πάγκοι με ελληνικές σημαίες και φανέλες του Greek Freak βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο ενώ μεταξύ των παρευρισκόμενων είναι οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Χρήστος Σαλούστρος, ο προπονητής του Γιάννη στον Φιλαθλητικό, Τάκης Ζήβας, ο πρόεδρος Γιάννης Σμυρλής και ο Κρις Ουάμπα του Άρη.

Πηγή:www.gazzetta.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ