2019-06-30 22:18:41
Φωτογραφία για Στέφανος Τσιτσιπάς & Μαρία Σάκκαρη: Μόνο αυτοί ξέρουν αν είναι ζευγάρι
Ο μεταμφιεσμένος Τσιτσιπάς και το hashtag στα social media με τα ονόματά τους φουντώνουν τις φήμες που τους θέλουν να είναι μαζί

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη, τα δύο «μωρά» του ελληνικού τένις ενηλικιώνονται μέσα στα κορτ, βάζουν το άθλημα στα σπίτια των Ελλήνων και όταν αγωνίζονται ανεβάζουν την τηλεθέαση στα ύψη.

Ο Στέφανος και η Μαρία είναι ένα φαινόµενο του παγκόσµιου αθλητισµού και γύρω από τα ονόματά τους πλέκεται ένας μύθος.

Εκτός από τις επιδόσεις τους στα γήπεδα του τένις για τους δυο κορυφαίους αθλητές τους τελευταίους μήνες έχουν χυθεί τόνοι... μελάνι με δημοσιεύματα που λένε πως οι δυο τους είναι ζευγάρι.

Αλήθεια ή ψέμματα μόνο αυτοί ξέρουν. Πρόσφατα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε ερωτηθεί για το αν είναι μαζί και δεν είχε απαντήσει ξεκάθαρα.

Όμως μια ινκόγκνιτο εμφάνισή του σε προπόνηση της Μαρίας στην Αγγλία, φούντωσε ακόμη περισσότερο τα σενάρια που τους θέλουν μαζί.


Την περασμένη Κυριακή και ενώ η Σάκκαρη έκανε προπόνηση στο Ιστμπορν ενόψει της έναρξης του Γουίμπλεντον, κάπου στο βάθος κοντά στο κορτ όπου προετοιμαζόταν η Μαρία, σε μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στα social media, διακρίνεται στο βάθος ένας ψιλόλιγνος άνδρας με μαύρα γυαλιά και κουκούλα να παρακολουθεί διακριτικά τη Σάκκαρη καθισμένος σε μια γωνιά.

Μετά από αυτό το twitter πήρε φωτιά και για πάρτη τους φτιάχτηκε hashtag στα social media. Το #Tsitsikari (από το Tsitsipas και το Sakkari) είναι ήδη δημοφιλές στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τα σχόλια για το τι τρέχει μεταξύ τους πέφτουν βροχή.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ