2019-07-01 12:44:18
Φωτογραφία για Έρχεται ΚΑΙ 2ος γύρος διορθωτικών πληρωμών σε αναδρομικά αποστράτων! Διαβάστε λεπτομέρειες
Γράφει ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΙΚΟΣ - [email protected]

Νέα παρτίδα διορθώσεων σε αναδρομικά αποστράτων με ποσά άνω των 500 ευρώ ετοιμάζεται από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και θα οριστικοποιηθεί μετά τις εκλογές.

Ήδη, όπως πρώτος αποκάλυψε ο Ε.Τ. με πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ στις 20 Ιουνίου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), δόθηκαν τα πρώτα έξτρα αναδρομικά σε περίπου 8.300 (ΟΧΙ ΟΛΟΙ) απόστρατους με τη σύνταξη του Ιουλίου (σε μία κατάθεση και όχι ξεχωριστά).

Το θέμα με τα λάθος αναδρομικά αποκάλυψε ο Ε.Τ. από τον περασμένο Φεβρουάριο δημοσιεύοντας εμπιστευτικό έγγραφο του ΕΦΚΑ-ΓΛΚ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) που έλεγε ότι οι πληρωμές είχαν λάθη στα ποσά!

Ανακύπτει ζήτημα και άλλων επιστροφών γιατί τα λάθη εντοπίζονται και σε άλλους δικαιούχους από ένα σύνολο 125.000 συνταξιούχων στρατιωτικών και χήρες αποστράτων που ήταν στη λίστα των αναδρομικών του Δεκεμβρίου του 2018 Διαβάστε ΟΛΟ το άρθρο:


__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
staratalogia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ