2019-07-01 20:01:44
Φωτογραφία για Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ με καταγωγή απο το Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου, υποψήφιος βουλευτής με την Λαϊκή Ενότητα
                Υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη «Λαϊκή Ενότητα» θα είναι στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο αγωνιστής Ανδρέας Καραγιάννης ο οποίος κατάγεται απο το Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου.

Γνωρίστε τον υποψήφιο βουλευτή Ανδρέα Καραγιάννη μέσα από το «Αντι Βιογραφικό» που μας έστειλε:

       Γεννήθηκα το 1975 στο Αρχοντοχώρι Αιτωλοακαρνανίας κι από μικρό παιδί πολιτικοποιήθηκα στα καπνοχώραφα και στις οικοδομές του Ξηρομέρου και του Αγρινίου.

      Εγκατέλειψα σπουδές Ηλεκτρονικής, Μηχανολογίας, Φωτογραφίας και παντός είδους εργασία του ποδαριού, ως φοιτητής, για να δημιουργήσω το πρώτο μου εργαστήρι το 2000 στη Θεσσαλονίκη.

         Η οικονομική κρίση με βρήκε στο Αγρίνιο με 2 παιδιά και ακαριαία αντανακλαστικά απέναντι στις απαιτήσεις τραπεζών, ασφαλιστικού ταμείου και κράτους, με αγώνες σε εξέλιξη και κυριότερο αυτόν κατά της μετατροπής του ηλεκτρικού ρεύματος από δημόσιο κοινωνικό αγαθό σε προϊόν εκμετάλλευσης        Ενεργό μέλος της συνέλευσης του κινήματος πλατειών το 2011, οπότε και μετατράπηκε ο προσωπικός αγώνας για την επαναλειτουργία της Παιδικής-Εφηβικής βιβλιοθήκης σε συλλογικό, και επετεύχθη η επαναλειτουργία της.


      Ιδρυτικό και ενεργό μέλος της ομάδας επανασύνδεσης ηλεκτρικού ρεύματος που συστάθηκε το 2011.

        Ιδρυτικό και ενεργό μέλος του Δ.Σ του σωματείου υπεράσπισης κοινωνικών αγαθών Δικαίωμα στη Ζωή, που ακύρωσε όλους τους πλειστηριασμούς στα δικαστήρια του νομού, συνέβαλε στη διάσωση του Πάρκου και στον αγώνα επάνδρωσης του νοσοκομείου Αγρινίου.

          Μέλος της Αριστερής Πλατφόρμας και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το 2012, αποχώρησα μετά την αλλοτρίωση του το 2015 και είμαι εκ τότε ενεργό μέλος της Λαϊκής Ενότητας.

          Μέλος του Δ.Σ του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Αγρινίου και στον αγώνα κατά της συρρίκνωσης των μουσικών σχολείων και της υποβάθμισης της Δημόσιας Παιδείας.

         Παρότι ο αυτονόητος και αυτοδίκαιος αγώνας για ελευθερία, αξιοπρέπεια και κοινωνική δικαιοσύνη, ποινικοποιήθηκε από όλες μνημονιακές κυβερνήσεις με αποτέλεσμα να οδηγηθώ  στα δικαστήρια, δε σταμάτησα και δεν προτίθεμαι να τον σταματήσω.

Μένω στον Άγιο Κωνσταντίνο και είμαι οργανοποιός.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ