2019-07-02 06:30:32
Φωτογραφία για Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο ιδρύουν ακαδημία μπάσκετ για άπορα παιδιά
Πριν από λίγες μέρες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βραβεύτηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του NBA και η ομιλία του ήταν πραγματικά πολύ συγκινιτική αλλά αποτέλεσε και έμπνευση για όλα τα παιδιά που θέλουν να κυνηγήσουν τα όνειρα τους

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο συγκινούν ακόμη περισσότερο καθώς ανακοίνωσαν την δημιουργία ακαδημίας μπάσκετ για τα παιδιά που δεν έχουν οικονομική δυνατότητα. Όπως ενημέρωσαν ο Γιάννης κι ο Θανάσης το όνομα αυτής θα είναι «Antetokounbros Academy» και στόχος θα είναι να βοηθήσει όλα τα παιδιά να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ. Η Ακαδημία ιδρύεται σε συνεργασία με το «Eurohoops» και το Ίδρυμα Ωνάση.

Ο Γιάννης και τα αδέρφια του βρέθηκαν στα Σεπολια για το τουρνουά Antetokoubros 3on3 και αποθεώθηκαν από χιλιάδες θαυμαστές τους. Το «Antetokounbros» προσέλκυσε χιλιάδες φιλάθλους, απλό κόσμο που θέλησε να δει από κοντά τον MVP του ΝΒΑ και να απολαύσει μπάσκετ.

«Είναι φανταστικά. Ποιος θα το φανταζόταν ότι θα γινόταν αυτό; Ανατριχιάζω με αυτό που συμβαίνει σήμερα Όσα κι αν καταφέρεις, το θέμα είναι να μη ξεχνάς από πού ξεκίνησες. Θέλω πάντα να ξεκινώ από τα Σεπόλια. Όπως έγινε και πέρυσι, έτσι και φέτος» δήλωσε χαρακτηριστιικά ο MVP.
medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ