2019-07-02 15:30:19
Φωτογραφία για Αυτό είναι το νέο show που θα βγάλει ο ΣΚΑΪ τη νέα σεζόν...
Ο Acun Ilicali φεύγει και παίρνει μαζί του το The Voice! Ποιο show έκλεισε ο ΣΚΑΪ για το prime time;

Ο λόγος για το «The Masked Singer», ένα show που συνδυάζει πολλά πρωτότυπα χαρακτηριστικά όπως αυτά του talent show αλλά και των μεταμφιέσεων με celebrities.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα talent show που οι διάσημοι διαγωνιζόμενοι εμφανίζονται μεταμφιεσμένοι ώστε να μην μπορούν να γίνουν αντιληπτοί από τους κριτές με μόνο όπλο τη φωνή τους την οποία πρέπει να αλλάξουν ώστε να μην αποκαλύψουν την ταυτότητά τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Yupiii και του Κωνσταντίνου Αντωνάτου, ο ΣΚΑΪ όντως έχει αποκτήσει τα δικαιώματα του συγκεκριμένου show και αποτελεί μία από τις επιλογές του για την επόμενη σεζόν, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο αφού ο αρχικός σχεδιασμός του ΣΚΑΪ θα το τοποθετούσε στο β' μισό της σεζόν.

Όσο για τα πρόσωπα που ενδεχομένως να βρεθούν σε αυτό; Παρόλο που κανένας σταρ δεν έχει κλείσει οριστικά, λόγω της ρευστής κατάστασης στο τηλεοπτικό τοπίο, ανάμεσα στα επικρατέστερα πρόσωπα για την επιτροπή βρίσκονται η Δέσποινα Βανδή, ο Σάκης Τανιμανίδης αλλά και οι πρώην stars του The Voice, που καμία πλευρά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ.


Πάντως αν όντως ο σχεδιασμός θέλει το «The Masked Singer» να βγαίνει στο β' μισό της σεζόν, τότε το show θα βρεθεί αντιμέτωπο με το παρόμοιό του «Your Face Sounds Familiar» που πιθανότατα θα επιστρέψει για ακόμα μία σεζόν.

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ