2019-07-02 16:16:51
Φωτογραφία για Ένταση για Κωνσταντινίδη-Κρικοριάν: «Αν θέλεις να ειρωνευτείς…»
Ένταση δημιουργήθηκε στον αέρα της Φωλιάς των Κου Κου, μετά την προβολή της συνέντευξης του Γιώργου Μαυρίδη. Ο Γιώργος Κρικοριάν και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ήρθαν σε αντιπαράθεση και οι τόνοι ανέβηκαν, με τους Καραβάτου και Κατσούλη να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Γ.Κ.: Θεωρώ τιμή μου που κάτσαμε εκεί, κάναμε μια συζήτηση με τον Γιώργο Μαυρίδη και απάντησε έτσι όπως πίστευε ο ίδιος σε όλα χωρίς να μου βάλει περιορισμούς. Νομίζω ότι είναι τιμητικό και για την εκπομπή ΣΤ.Κ.: Θα τον χειροκροτήσω γι’ αυτό.

Γ.Κ.: Αν θέλεις να ειρωνευτείς, μπορείς να ειρωνευτείς, αλλά σε παρακαλώ άφησέ με να πιστεύω αυτό που θέλω. Δεν χρειάζεται να κάνουμε κουβέντα σε αυτό το θέμα γιατί έχουμε να ευχαριστήσουμε και κάποιους ανθρώπους που μας βοήθησαν να κάνουμε τη συνέντευξη.

ΣΤ.Κ.: Δεν ειρωνεύομαι, όμως, αν έφερνες πίσω μια συνέντευξη του Μαυρίδη χωρίς να σου έχει απαντήσει για τη Ράλλη και τον Τανιμανίδη, δεν θα είχες κάνει καλά τη δουλειά σου. Με τον Τανιμανίδη όμως, αν έφερνες μια συνέντευξη χωρίς να απαντήσει για τον Μαυρίδη, θα είχες κάνει καλά τη δουλειά σου.


Γ.Κ.: Για ποιο λόγο;

ΣΤ.Κ.: Αυτό λέω εγώ. Γιατί έχει επιλέξει διαφορετικό τρόπο ζωής και στάση ζωής…

Γ.Κ.: Είσαι δημοσιογράφος, έχεις κάνει χιλιάδες συνεντεύξεις και αν εσένα σου έλεγε κάποιος, να μην τον ρωτήσεις κάποια πράγματα, είμαι σίγουρος Στέφανε ότι θα του έλεγες “δεν θα κάνω τη συνέντευξη”. Γιατί αυτός ο άνθρωπος είσαι.

Δείτε όσα έγιναν στον αέρα των Κου Κου…

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ