2019-07-02 18:20:40
Φωτογραφία για Η Apple δίνει ραντεβού στις 30 Ιουλίου για τα οικονομικά αποτελέσματα του 3ου τριμήνου
Η Apple ανακοίνωσε την ημερομηνία κατά την οποία θα παρουσιάσει τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2019, το οποίο είναι το δεύτερο τρίμηνο του ημερολογίου μας kai Θα είναι η 30η Ιουλίου. 

Σε προηγούμενα οικονομικά αποτελέσματα, η Apple ανακοίνωσε ένα κύκλο εργασιών 58 δισεκατομμυρίων δολαρίων και καθαρό κέρδος 11,56 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό αντιπροσωπεύει με αντίστοιχη μείωση 5% και 16%. Η Apple είχε επίσης δυσκολίες με το iPhone (έσοδα 17%) και τα Mac (-4,5%).

Για το τρίτο οικονομικό τρίμηνο, η Apple δήλωσε ότι στα τέλη Απριλίου αναμένεται κύκλο εργασιών μεταξύ 52,5 και 54,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων και ένα μικτό περιθώριο μεταξύ 37% και 38%.Η ανάλυση και η παρουσίαση Θα είναι στις 30 Ιουλίου για να δείτε αν οι εκτιμήσεις ήταν καλές ή όχι.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο θα είναι οι πωλήσεις των iPhone. Η Apple δεν δίνει πλέον συγκεκριμένο αριθμό, αλλά μοιράζεται τα έσοδα που παράγονται από κάθε τμήμα. Το iPhone έχει υποφέρει από το τέλος του 2018, κυρίως λόγω της υψηλής τιμής των πρόσφατων μοντέλων, του έντονου ανταγωνισμού και της έλλειψης καινοτομίας στα μάτια κάποιων. Η Apple έχει δοκιμάσει κάποιες προσαρμογές των τιμολογίων σε ορισμένες χώρες, αφού θα είναι μια ευκαιρία να δούμε αν οι προσπάθειες έχουν καρποφορήσει.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ