2019-07-02 20:13:41
Φωτογραφία για Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στο Στρατόπεδο «ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΠΟΤΑ»
 Την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, επισκέφθηκε το Στρατόπεδο «ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΠΟΤΑ».

Κατά την επίσκεψή του παρακολούθησε επίδειξη των δυνατοτήτων του Τάγματος Εκκαθαρίσεως Ναρκών Ξηράς (ΤΕΝΞ), των υλικών νέας τεχνολογίας που διαθέτει καθώς και νέων υλικών που το ίδιο έχει αναπτύξει και 

κατασκευάσει.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε και τις υπόλοιπες Μονάδες του Στρατοπέδου όπου δήλωσε ευχαριστημένος για το έργο τους. Το 725 Τάγμα Μηχανικού (ΤΜΧ) για την προσφορά του σε κοινωνική αρωγή σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών, το 305 Συνεργείο Περιοχής Τεχνικού (ΣΠΤΧ) για το επισκευαστικό του έργο, το 784 Τάγμα Μεταφορών (ΤΜΕ) για το μεταφορικό του έργο και το Τάγμα Υλικών και Πυρομαχικών/Διοίκηση Υποστήριξης Βάσης (ΤΥΛΠ/ΔΥΒ) για την αποτελεσματική εκπλήρωση της αποστολής του σε θέματα αναπλήρωσης υλικών.

Τέλος, επισκέφθηκε το 791 Τάγμα Εφοδιασμού (ΤΕΦ) όπου διαπίστωσε τις δυνατότητες αρτοποίησης και παρασκευής διπυρίτη άρτου καθώς και το επιστημονικό έργο του χημείου τροφίμων.
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ