2019-07-03 00:59:09
Φωτογραφία για Ανώτερος Αξιωματικός “διατηρητέος αν και οριακά εξαίρετος”!!! Τι άλλο θα ακούσουμε;
Ανώτατο Συμβούλιο έκρινε “παμψηφεί” δυσμενώς ανώτερο Αξιωματικό, στερώντας του την προαγωγή στον επόμενο βαθμό, με την παγκοσμίως πρωτοφανή και αστήρικτη αιτιολογία, ότι οι βαθμολογίες του ανήκουν οριακά στην κλίμακα “εξαίρετος”!!!

Για την ιστορία να γράψουμε ότι ο εν λόγω Αξιωματικός, πέραν του ακέραιου του χαρακτήρα του και της άριστης επιστημονικής του κατάρτισης, όλες του οι βαθμολογίες έχουν μέσο όρο 99, όταν σύμφωνα με τον σταδιοδρομικό νόμο 2439/96 που τον διέπει, η κλίμακα “εξαίρετος” έχει βαθμολογίες από 90 έως 100.

Δεδομένου ότι και ο Αξιωματικός με βαθμολογίες “Λίαν Καλώς”, ΔΕΝ μπορεί να μείνει “Διατηρητέος στον αυτό βαθμό”, πόσο δε μάλλον ο “Εξαίρετος”

Επειδή λοιπόν δεν είναι εποχές όπου μπορεί το οποιοδήποτε Συμβούλιο να παίζει με την καριέρα και την υπομονή κανενός Στελέχους.

Επειδή και η “εμπάθεια” ορισμένων έχει τα όρια της, ώστε να ταλαιπωρούν και να υποβάλλουν το Στέλεχος σε ανούσια και άδικη ταλαιπωρία και έξοδα


Κι επειδή είναι σίγουρο ότι ο συγκεκριμένος Αξιωματικός έχει όλα τα προσόντα (τυπικά και ουσιαστικά) από το νόμο να προαχθεί, επιβάλλεται στην επανάκριση που θα κάνει, το συγκεκριμένο Συμβούλιο να σταθεί στο ύψος του και να επανορθώσει.

Θα είναι κρίμα ακόμη μία φορά το Διοικητικό Εφετείο να απαξιώσει την κρίση ενός τέτοιου σοβαρού Οργάνου για τις Ένοπλες Δυνάμεις, όπου θα δημιουργήσει σε όλα τα Στελέχη την αίσθηση της αδικίας και αναξιοκρατίας.

Εμείς θα παρακολουθούμε την υπόθεση και θα επανέλθουμε ΠΗΓΗ: https://www.militaire.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ