2019-07-03 08:30:50
Φωτογραφία για Η ανακοίνωση της 1ης Στρατιάς για την επίσκεψη της ΣΑΝ χωρίς αναφορά στο 404 ΓΣΝΛ
Του Ηλία Προύφα

Χωρίς καμία αναφορά στο 404 ΓΣΝ Λάρισας, εκδόθηκε η ανακοίνωση της 1ης Στρατιάς, για την επίσκεψη της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής στο σχηματισμό.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, ''την Δευτέρα 01 Ιουλίου 2019, πραγματοποιήθηκε υποδοχή της IV Τάξης της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής, στην έδρα της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU–OHQ (Στρατόπεδο Ν. ΠΛΑΣΤΗΡΑ).

Οι Σπουδαστές ενημερώθηκαν για το έργο, την αποστολή και τις δραστηριότητες της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ και στη συνέχεια παρετέθη γεύμα στη ΛΑΦΛ''.

Ωστόσο όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, την ίδια ημέρα οι τεταρτοετείς της ΣΑΝ, επισκέφθηκαν και το 404 ΓΣΝ Λάρισας. 

Αν και είναι ο φυσικός χώρος των αυριανών νοσηλευτών/ νοσηλευτριών, όπου λογικά και από εκεί θα έπρεπε να δούμε φωτογραφικό υλικό, κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στο δελτίο τύπου της Στρατιάς, παρά μόνο φωτογραφίες με τα στελέχη του σχηματισμού.

Να σημειώσουμε ότι το 404 ΓΣΝ Λάρισας, είναι του Στρατού Ξηράς και παρόλο που ανήκει στην ΑΣΔΥΣ, βρίσκεται στη φρουρά Λάρισας, όπου επικεφαλής είναι η 1η Στρατιά.

Δεν γνωρίζουμε το λόγο, αλλά τουλάχιστον δυο-τρεις φωτογραφίες και μια μικρή αναφορά στην επίσκεψη, στο τρίτο μεγαλύτερο νοσοκομείο του Στρατού Ξηράς, η 1η Στρατιά, θα έπρεπε να είχε κάνει.
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ