2019-07-03 12:52:16
Φωτογραφία για Αχτσιόγλου στους FT: Ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα για τις εκλογές
Συνέντευξη της Εφης Αχτσιόγλου φιλοξενούν οι Financial Times. Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, διακρίθηκε πριν από τρία χρόνια, όταν έγινε μία από τις τέσσερις γυναίκες του υπουργικού συμβουλίου, ως Υπουργός Εργασίας.

Σήμερα είναι επικεφαλής εκπρόσωπος της εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, μία γυναίκα, όπως αναφέρεται, που δεν είναι ακόμη σίγουρη αν βλέπει το μέλλον της στην πολιτική.

Η κα Αχτσιόγλου επιμένει ότι το σταθερό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας στις δημοσκοπήσεις, το οποίο επιβεβαιώθηκε και στις ευρωεκλογές τον περασμένο μήνα, μπορεί ακόμη να ξεπεραστεί.

Αναφερόμενη στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και στις επικείμενες γενικές εκλογές, τονίζει στους FT ότι ο κόσμος ψηφίζει διαφορετικά στις γενικές εκλογές από ό,τι στις ευρωεκλογές και πολύ συχνά δεν ψηφίζουν κιόλας. Ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα, προσθέτει χαρακτηριστικά.

«Νομίζω ότι ο κόσμος γνωρίζει πως η ψήφος του θα καθορίσει τη ζωή του τα επόμενα χρόνια, είτε αν επιλέξουν τον δρόμο της πιο βαθιάς οικονομικής και κοινωνικής ενσωμάτωσης που έχουμε εμείς σχεδιάσει είτε τον νεοφιλελεύθερο των συντηρητικών, που κατά τη γνώμη μας οδήγησε στην ελληνική κρίση και στις συνέπειές της».

Τέλος, στο δημοσίευμα γίνεται λόγος ότι πολλές φορές η κα Αχτσιόγλου αναφέρεται ως δυνητική διάδοχος του κ. Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η ίδια αντιπαρέρχεται τις ερωτήσεις για τις πολιτικές της φιλοδοξίες. «Δεν είμαι σίγουρη ότι είναι καλή ιδέα να βασίζεις την καριέρα σου στην πολιτική… Συχνά σκέφτομαι να γίνω ακαδημαϊκός», σημειώνει χαρακτηριστικά.

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΡΣΙ ΓΝ Ν-Π: Ηθική αυτουργία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΡΣΙ ΓΝ Ν-Π: Ηθική αυτουργία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ