2019-07-03 13:49:11
Φωτογραφία για Κλώτσησε αρκούδα για πλάκα και το άγριο ζώο τον ξέσκισε (Video)
Η ανθρώπινη ανοησία δεν έχει όρια. Το να πλησιάζει κάποιος ένα άγριο ζώο μέσα στο περιβάλλον του και όχι μόνο αυτό αλλά να το ενοχλεί και να το κλωτσάει δείχνει πολλά για το μέγεθος του εγκεφάλου του ανθρώπου αυτού.

Στη Ρωσία στο δάσος της απομακρυσμένης Καμτσάκα, ένας άνδρας έκανε τον περίπατο του, τον οποίο και κατέγραφε στην κάμερα του.

Κάποια στιγμή πίσω από ένα δέντρο ο άνδρας βλέπει μια αρκούδα. Όχι πολύ μεγάλη. Η αρκούδα δεν του δίνει σημασία και κάτι ψάχνει στο έδαφος. Του έχει τα νώτα της γυρισμένα. Ο άνδρας πλησιάζει αθόρυβα και όταν φτάνει κοντά ρίχνει μια κλωτσιά στο ζώο το οποίο χάνει την ισορροπία του.

Η αρκούδα γυρνάει και μόλις αντιλαμβάνεται τον άνθρωπο τον κοιτάζει για λίγα δευτερόλεπτα και μετά αφήνει μια κραυγή ανοίγει το στόμα της και ξεγυμνώνει τα δόντια της αγριεμένη.

Εκείνη τη στιγμή το αίμα του άνδρα που ίσως να αντιλήφθηκε την ανοησία του, πάγωσε, άρχισε να τρέχει αλλά το θηρίο τον προλαβαίνει εύκολα.

Με τα μεγάλα της νύχια τον χτυπάει στο χέρι που βαστούσε την κάμερα και σχεδόν το ξεσκίζει μέχρι τους μύες και τα κόκαλα. Η κάμερα πέφτει κάτω και ο άνδρας συνεχίζει να τρέχει για να μπορέσει να σωθεί.

Τελικά ο ανόητος άνθρωπος αυτός ήταν τυχερός γιατί η αρκούδα τον βαρέθηκε και σταμάτησε να τον κυνηγάει. Γλύτωσε. Πήγε στο νοσοκομείο και οι γιατροί περιέθαλψαν το ξεσκισμένο του χέρι.



Let's block ads! (Why?)


πηγη
periergaa
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ