2019-07-04 10:42:55
Φωτογραφία για Αλ. Τσίπρας: Ζητώ από τον ελληνικό λαό να κριθώ σε συνθήκες εκτός μνημονίων
Δεν μετάνιωσα που πήγα στον ΣΚΑΪ, δήλωσε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαπαδάκη. Είπε ότι ήταν μία σκληρή συνέντευξη και εξέφρασε ενόχληση γιατί κατά τη διάρκεια της συνέντευξης δεν δόθηκε χρόνος για τα σοβαρά οικονομικά και εθνικά θέματα. «Το χάρηκα και το διασκέδασα. Εγώ δεν κρύβομαι από τους πολίτες. Ο βασικός πολιτικός μου αντίπαλος έχει επιλέξει να κάνει ασφαλή διέλευση σε αυτές τις εκλογές. Επιλέγει ασφαλή επικοινωνιακά περιβάλλοντα και απέφυγε το debate με εμένα» τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κόψει τις επικουρικές συντάξεις

Να μας εξηγήσουν γιατί το ασφαλιστικό χρειάζεται νέα μεταρρύθμιση, είπε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη και θύμισε παλαιότερη συνέντευξη του Αρχηγού της Ν.Δ., στην οποία είχε δηλώσει ότι θα κόψει τις επικουρικές συντάξεις. Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι η κυβέρνηση απέτρεψε την περικοπή της προσωπικής διαφοράς και ότι διασφάλισε ότι δεν μειωθούν περαιτέρω οι συντάξεις και θα υπάρξει μικρή αύξηση.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπατά τους συνταξιούχους για τη 13η σύνταξη

Με το σχέδιό τους για την μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού θα υποχρεώσουν τους σημερινούς εργαζόμενους να δίνουν τις εισφορές τους στις ιδιωτικές ασφαλιστικές, κατηγόρησε τη Ν.Δ. ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας την τηλεόραση του ΑΝΤ1. Εξήγησε ότι έτσι θα δημιουργηθεί μία τεράστια τρύπα στην κάλυψη των συντάξεων και αυτή η τρύπα θα καλυφθεί είτε από τις δημόσιες δαπάνες είτε με περικοπή των συντάξεων. Κατηγόρησε, επίσης, τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι εξαπατά τους συνταξιούχους όταν λέει ότι θα δώσει τη 13η σύνταξη στο τέλος του 2020 αν έχει πετύχει ανάπτυξη 4%.

Θέλουν να δώσουν τα 37 δισ. στις τράπεζες

Θέλουν να δώσουν το μαξιλάρι των 37 δισ. στις τράπεζες, καταλόγισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Ν.Δ. ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον ΑΝΤ1.

Μας την είχαν στημένη το πρώτο εξάμηνο του 2015

Είναι άλλο να με κατηγορούν για ψεύτη και άλλο να έχω τιμήσει την εντολή του ελληνικού λαού ότι έδωσα τη μάχη στην Ευρώπη με εντιμότητα, αλλά δεν υπήρχαν περιθώρια. Μας την είχαν στημένη, είπε ο Πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι και καλύτερα προετοιμασμένοι να είμαστε δεν θα άλλαζε κάτι, αφού είχαν πάρει την καταστροφική, και γι' αυτούς, απόφαση για Grexit. Ο Βαρουφάκης έκανε πολλά στραβά, αλλά όποιος κι αν ήταν στην θέση του και, ο Μέσι της πολιτικής να ήταν, δεν θα είχε πολλά περιθώρια να πετύχει περισσότερα, σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

 Δεν μας γύρισαν την πλάτη οι πολίτες, το παιχνίδι είναι ανοικτό

Δεν μας γύρισαν την πλάτη οι πολίτες, η κάλπη την Κυριακή θα είναι άδεια, το παιχνίδι είναι ανοικτό, είπε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στον Γ. Παπαδάκη.

Η χώρα λεηλατήθηκε από μερικές μεγάλες οικογένειες

Η χώρα λεηλατήθηκε από μερικές μεγάλες οικογένειες, ανέφερε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και εξαπολύοντας επίθεση στους πολιτικούς του αντιπάλους είπε: «Όταν μιλάνε για ισχυρή ανάπτυξη εννοούν ανάπτυξη για τους ισχυρούς». Για το Ελληνικό είπε ότι καθυστερεί ο παραχωρησιούχος και καταλόγισε ευθύνη για παρασκηνιακή συμφωνία με την αξιωματική αντιπολίτευση, ώστε να αλλάξουν οι όροι της σύμβασης για να χτιστεί περισσότερο τσιμέντο και να υπάρχει λιγότερο πράσινο.

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ