2019-07-04 11:00:46
Φωτογραφία για Τα σχέδια του One για την επόμενη μέρα...
Βήμα – βήμα θα χτιστεί ο τηλεοπτικός σταθμός του Βαγγέλη Μαρινάκη που ήδη εκπέμπει μέσω διαδικτύου και των συνδρομητικών πλατφορμών.

Ο εφοπλιστής και οι συνεργάτες του θέλουν να γίνουν πολύ προσεκτικά βήματα ώστε το κανάλι σταδιακά να μπει στο τηλεκοντρόλ των τηλεθεατών.

Από χθες οπότε το ΕΣΡ ανακοίνωσε οριστικό υπερθεματιστή της έκτης άδειας το One το σενάριο να αναλάβει τα ηνία του προγράμματος η Άλκηστις Μαραγκουδάκη είναι όλο και πιο πιθανό. Άλλωστε τα σχετικά ραντεβού έχουν γίνει εδώ και μέρες.

Αναθερμάνθηκε επίσης το σενάριο που θέλει να κλείνεται τις επόμενες μέρες νέο ραντεβού με τον Ατζούν Ιλίτζαλι για τα ριάλιτι. Όμως η μπάλα θα κρατηθεί σε χαμηλά επίπεδα και η διοίκηση του σταθμού δεν είναι διατεθειμένη να πετάξει λεφτά απ’ το παράθυρο.

Ο σταθμός είναι πολύ πιθανόν τελικά να εγκατασταθεί στις εγκαταστάσεις του παλιού Alter στο Περιστέρι. Εάν αυτό συμβεί τότε πολύ πιθανό να μετακομίσουν εκεί και τα υπόλοιπα ΜΜΕ της Alter Ego.

Τέλος αυτονόητο είναι πλέον πως στον πλειστηριασμό για την ταινιοθήκη του Mega τον Σεπτέμβριο η εταιρία θα δώσει μεγάλη μάχη για την απόκτηση του ονόματος, των σειρών και του αρχείου των ειδήσεων.

nassosblog.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ