2019-07-04 16:30:31
Φωτογραφία για Οργή:Τι θα δείτε στο 5ο επεισόδιο της σειράς...
Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς είδαμε πως η Έλσα πάει στο γιατρό που της ζητάει να κάνει εξετάσεις, ενώ στο μπαρ, την ώρα που τραγουδάει ο Πάρης, εμφανίζεται η Ρωξάνη.

Στο επεισόδιο 5 της σειράς Οργή θα δούμε πως ο Οδυσσέας καταλαβαίνει ότι κάτι κακό είχε συμβεί στο παρελθόν και πιστεύει ότι η Ειρήνη και η Δήμητρα του κρύβουν την αλήθεια. Η Μαρίνα προσπαθεί να τον πλησιάσει, αλλά αυτός την κρατάει σε απόσταση. Η Μαντώ, σίγουρη πλέον για τις πράξεις του Λεωνίδα εξομολογείται στην αδερφή της τι συμβαίνει. Ο Λεωνίδας όμως προσπαθεί να της ρίξει στάχτη στα μάτια. Η Ρωξάνη πάει τελικά στο ραντεβού με τον Πάρη και κάνουν έρωτα. Η Μαρίνα, μετά το βράδυ που πέρασε με τον Οδυσσέα, λέει στην Έλσα ότι είναι ερωτευμένη. Παράλληλα, οι εξετάσεις της Έλσας δείχνουν πως έχει κάτι αρκετά ανησυχητικό. Η Μαρίνα πηγαίνει βόλτα στη θάλασσα με τον Οδυσσέα, αλλά την ώρα που βρίσκονται στην παραλία, του τηλεφωνεί ο Μάνος που ανακάλυψε τι συνέβη το βράδυ των πέμπτων γενεθλίων του.


Σενάριο: Άντα Γκουρμπαλή

Σκηνοθεσία: Σταύρος Ποταμάρης

Παραγωγή: Arts & Films

Πρωταγωνιστούν: Κώστας Αποστολίδης, Ελισάβετ Μουτάφη, Λήδα Ματσάγγου, Iωσήφ Μαρινάκης, Νεοκλής Νεοκλέους, Χάρης Κκολός, Κατερίνα Νικολοπούλου, Γιώργος Βουβάκης, Ευθύμιος Γεωργόπουλος, Νίκος Γκέλια, Αγησίλαος Αλεξίου, Ασήμης Αλεξίου, Βαρβάρα Λάρμου, Αναστασία Τσιλιμπίου, Τίνα Λεωνόρα, Βασιλική Παπαμιχαήλ, Ερμίνα Κυριαζή, Αντρέας Δανιήλ, Τζούλιο Ντ Ερρίκο.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ