2019-07-04 17:09:45
Φωτογραφία για Πλήθος κόσμου στην κεντρική ομιλία του Αντγου ε.α. Ν. Μανωλάκου παρουσία Στγου ε.α. Φ. Φράγκου (ΦΩΤΟ)
από τον Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης

Παρουσία του πρώην Υπηρεσιακού Υπουργού Εθνικής Αμύνης, Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ, Στρατηγού ε.α. Φραγκούλη Φράγκου πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του υποψήφιου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Α΄ Πειραιώς και Νήσων Αντιστρατήγου ε.α. Νικολάου Μανωλάκου, στον πεζόδρομο της Παλαμηδίου στα Μανιάτικα.

Μπροστά σε ένα πολυπληθέστατο ακροατήριο, που είχε κατακλύσει τον πεζόδρομο ο επί διετίας και μέχρι τον Μάρτιο Διοικητής της Ανωτάτης Διοικήσεως Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ), η οποία – ως γνωστόν – είναι υπεύθυνη για την άμυνα του Αιγαίου και των Δωδεκανήσων, Στρατηγός Μανωλάκος ανέπτυξε το όραμά του για την Ελλάδα και τον Πειραιά.

Στη σύντομη προσφώνησή του ο πρώην ΥΕΘΑ και Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός Φράγκος, κάτι που έγινε για πρώτη φορά ενώπιον ενός αμιγούς πολιτικού ακροατηρίου, όπως επίσης και η μοναδική φορά που φωτογραφήθηκε υπό τα χρώματα πολιτικού κόμματος, εξήρε το ήθος και το πάθος του Ν. Μανωλάκου, έκανε γνωστά σε όλους στοιχεία από την στρατιωτική του πορεία στο βάθος των 40 χρόνων σταδιοδρομίας του και τέλος κάλεσε με εμφαντικό λόγο τους παρευρισκομένους να τον στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις, «για το καλό του Πειραιά, της Μακεδονίας και της Ελλάδας», όπως χαρακτηριστικώς τόνισε.


Από την πλευρά του ο Στρατηγός Μανωλάκος αναφέρθηκε στα προβλήματα όλης της περιόδου της διακυβερνήσεως του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στα βασικά μέτρα που θα λάβει η νέα κυβέρνηση του Κυρ.Μητσοτάκη, όπως χαρακτηριστικώς τόνισε, όπως η κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, η ενίσχυση του ρόλου και της αποστολής των Σωμάτων Ασφαλείας, η προστασία της Δικαιοσύνης από εφαρμογή νόμων όπως αυτός του Παρασκευόπουλου, ο νέος Ποινικός Κώδικας, ο επανεξοπλισμός των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και τόσα άλλα. Δεν παρέλειψε να ζητήσει την ψήφο των Πειραιωτών και των νησιωτών σημειώνοντας πως σε όλη του τη ζωή είχε ως πρότυπο ενεργειών τη ρήση του Προέδρου των ΗΠΑ Τζων Κέννεντυ «Μη ζητάς να μάθεις τι κάνει η πατρίδα σου για σένα, αλλά τι κάνεις εσύ για την Πατρίδα σου». Και με αυτό το σκεπτικό και φιλοσοφία στρατεύτηκε και την περίοδο αυτή υπακούοντας στο κάλεσμα του Κυρ.Μητσοτάκη, παρόλο που ο χρόνος ήταν  ελάχιστος, μόνο τριών εβδομάδων, καθώς πρέπει όλοι μαζί να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε όλοι και όλες εμείς για την Πατρίδα και για τον Πειραιά μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ αυτών που παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους τίμησαν τον υποψήφιο βουλευτή της Α’Πειραιώς και Νήσων, ήταν οι αυτοδιοικητικοί, νυν και πρώην, παράγοντες του Δήμου Πειραιά, όπως ο υποψήφιος Δήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος γιατρός Νίκος Βλαχάκος, ο πρώην Δήμαρχος κ.Αγραπίδης, ο αντιδήμαρχος Σταύρος Βοϊδονικόλας, ο δημοτικός σύμβουλος γιατρός Αλέκος Τζεφεράκος, οι πρώην βουλευτές Νεράντζης και Μαντούβαλος, και πολλοί άλλοι.

(ΠΗΓΗ: lawandorder.gr - Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ