2019-07-04 19:56:30
Φωτογραφία για Κατεχόμενα: «Μυστήριο» με υποβρύχιο που εμφανίστηκε στην Κερύνεια
Ένα απρόσμενο θέαμα αντίκρυσαν οι κάτοικοι στα Κατεχόμενα και πιο συγκεκριμένα στην Κερύνεια, καθώς ένα υποβρύχιο εντοπίστηκε ανοιχτά στην θαλάσσια περιοχή της πόλης, με τα μέσα ενημέρωσης να έχουν κάνει αναφορά στο απίστευτο περιστατικό.

Φωτογραφίες ενός υποβρυχίου ανοιχτά της Κερύνειας έχει προκαλέσει εντυπώσεις αλλά και προβληματισμούς, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρόκειται για υποβρύχιο του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού, κάτι που ενισχύει τη σημασία αλλά και τον… συμβολισμό της παρουσίας του, τη δεδομένη χρονική περίοδο στα Κατεχόμενα, με όσα εξελίσσονται στην κυπριακή ΑΟΖ.

Ειδικότερα, η εφημερίδα των Κατεχομένων «Kibris Postasi» ισχυρίζεται πως το υποβρύχιο ανήκει στο Τουρκικό Ναυτικό και δραστηριοποιείται στην Μεσόγειο.

Τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο «ψευδοκράτος» έχουν κάνει viral την φωτογραφία που δείχνει το εν λόγω υποβρύχιο να πλέει ανοιχτά της Κερύνειας, ενώ αρκετοί κάτοικοι των κατεχομένων είναι ανήσυχοι.

Σύμφωνα με «αξιόπιστες πηγές» που επικαλείται η εφημερίδα, ο λόγος άφιξης του υποβρυχίου είναι για «εφοδιασμό σε τρόφιμα», ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο λιμάνι της κατεχόμενης Κερύνειας είχε βρεθεί το υποβρύχιο «Sakarya» τον περασμένο Απρίλιο.

Πηγή και φωτογραφίες από: SigmaLive 

ΠΗΓΗ: https://www.onalert.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ