2019-07-04 21:45:10
Φωτογραφία για Εμβόλισε περιπολικό με κλεμμένο όχημα
Σαν τρελός οδηγούσε το όχημα που είχε κλέψει νωρίτερα από περιοχή της Λάρισας ένας

43χρονος Έλληνας, αλλά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κατερίνης και της Ο.Π.Κ.Ε.είχαν ενημερωθεί ότι κατευθυνόταν προς την Πιερία και είχαν στήσει μπλόκα. Εκείνος, όμως, δεν δίστασε να εμβολίσει το περιπολικό που του έκλεινε τον δρόμο!

Αν και προκάλεσε σημαντικές φθορές στο υπηρεσιακό όχημα και στο κλεμμένο, το μόνο που κατάφερε ήταν να εκτραπεί από την πορεία του και να ακινητοποιηθεί. Μάλιστα, ο 43χρονος εγκλωβίστηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ελαφρά τραυματισμένος κι έτσι έπεσε στα χέρια των αστυνομικών που τον ακολουθούσαν. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης με κατηγορίες για κλοπή τροχοφόρου, απείθεια και πρόκληση φθοράς σε ξένη και δημόσια περιουσία.

Βόλτες με κλεμμένα μηχανάκια έκαναν τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας τέσσερις ανήλικοι, ο μεγαλύτερος από τους οποίους είναι 17 και ο μικρότερος 15 χρόνων! Οι τέσσερις φίλοι έκλεψαν από την πόλη δύο μοτοποδήλατα, αλλά έπεσαν σε μπλόκο που είχαν στήσει αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. και της Άμεσης Δράσης, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν από την Ασφάλεια στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, που άσκησε στους ίδιους δίωξη για κλοπή τροχοφόρου και στους γονείς τους για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ