2019-07-05 17:03:57
Φωτογραφία για Αν θέλεις να μάθεις τι πάει να πει «αληθινή σχέση», ερωτεύσου έναν Καρκίνο!
Μπορεί ο Καρκίνος, αυτή η ευαίσθητη και τρυφερή ψυχούλα, να είναι το τέταρτο κατά σειρά ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, αλλά είναι με διαφορά το Νο.1 στις καρδιές μας. Δεν το λέω επειδή είμαι Καρκίνος (κοίτα κάτι πράγματα που σκέφτονται), αλλά επειδή έχει εκείνα τα μοναδικά χαρακτηριστικά που τον καθιστούν τον καλύτερο φίλο, σύντροφο και μέλος της οικογένειας. Είναι ένα ιδιαίτερο ζώδιο γεμάτο με ευαισθησίες, συναισθήματα, φιλοφοσικές ανησυχίες, αλλά και πολλές αντιφάσεις. Με τη χαρακτηριστική μνήμη που διαθέτει, δύσκολα ξεχνάει, όμως το ίδιο δύσκολα σβήνεται κι εκείνος από τις μνήμες των άλλων.

Είμαι σίγουρη πως όσοι έχουν κάνει σχέση με Καρκίνο, μπορούν να το επιβεβαιώσουν αυτό. Τα συναισθήματά του έχουν διάρκεια και ουσία σε βάθος χρόνου και ερωτεύεται με όλη τη δύναμη της ψυχής του, με αποτέλεσμα να τα δίνει όλα στον σύντροφό του! Είναι ένα ζώδιο που συνηθίζει να κάνει μακροχρόνιες σχέσεις κι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι παραμένει πιστός και σταθερός. Άπαξ και μπεις στην καρδιά του, τέλος, δεν ξαναβγαίνεις από εκεί.

Αν είσαι ήδη σε σχέση μ’ ένα Καρκινάκι, κοίτα να το εκτιμάς. Αν πάλι ψάχνεις για τον ιδανικό σύντροφο, εκείνον που θα σου δείξει τι πάει να πει στ’ αλήθεια «σταθερή σχέση», τότε σου έχω 5 λόγους να ερωτευτείς έναν Καρκίνο:

1 | Είναι προστατευτικός



Ο Καρκίνος είναι από τα πιο πιστά ζώδια του ζωδιακού κύκλου και το δείχνει με κάθε τρόπο, κυρίως όμως προστατεύοντας αυτούς που αγαπάει και νοιάζεται. Ο Καρκίνος δύσκολα αγαπάει, αλλά όταν αυτό συμβεί, τότε το κάνει τελείως ανιδιοτελώς. Αγαπάει βαθιά και νοιάζεται τον/την σύντροφό του πιο πολύ απ’ οτιδήποτε άλλο. Δε τσιγκουνεύεται τα αισθήματά του, ενώ μόλις αποφασίσει να βγάλει το κέλυφός του και να σε φέρει κοντά του, θα δεις ότι γίνεσαι ταυτόχρονα κομμάτι των φίλων και της οικογένειάς του.

2 | Είναι ονειροπόλος

Η φαντασία του είναι τόσο έντονη, που βρίσκεται πάντοτε ένα βήμα μπροστά από τους άλλους. Οργανώνει τα πάντα στο μυαλό του, κι αυτό σημαίνει ότι κάνει σχέδια για να προσφέρει μια ευκολότερη και πιο άνετη ζωή στο συντρόφό του. Είναι ένα ζώδιο γεμάτο εκπλήξεις και όταν συνδεθεί απόλυτα με κάποιον, γίνεται χαλί να τον πατήσεις. Είναι απόμακρος με τους ξένους, αλλά τόσο ζεστός κι ονειροπόλος με τους δικούς του ανθρώπους.

3 | Είναι συμπονετικός

Αν ποτέ χρειαστείς βοήθεια για κάτι, αν θες μία γνώμη, να μοιραστείς το πρόβλημά σου, έναν ώμο για να κλάψεις, πήγαινε αμέσως σε έναν Καρκίνο. Είναι ο καλύτερος ακροατής που υπάρχει. Είναι τόσο αντικειμενικός και καθησυχαστικός, που θα προσφέρει λύση στο πρόβλημά σου στη στιγμή. Από τη φύση του, έχει μάθει να κατανοεί και να υπομένει καταστάσεις, επομένως τι καλύτερο από το να ξέρεις ότι θα έχεις δίπλα σου ένα σύντροφο που θα σε στηρίζει πάντα;

4 | Είναι δυνατός

Οτιδήποτε είναι πολύ εύκολο, τότε δεν αξίζει για τον Καρκίνο. Είναι απίστευτα ισχυρογνώμων και πεισματάρης και δεν παραιτείται από τίποτα μέχρι να βρει τη λύση ή να το καταφέρει. Στη σχέση, αυτό σημαίνει πρακτικά ότι θα προσπαθήσει να λύσει κάθε τσακωμό, κάθε πρόβλημα, κάθε δύσκολη στιγμή και θα σκαρφιστεί τρόπους να επαναφέρει και πάλι τον ενθουσιασμό και το πάθος.

5 | Είναι αναπάντεχος

Δεν του φαίνεται εκ πρώτης, αλλά είναι ένα ζώδιο γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις. Ξέρει πώς να ανανεώνει το ενδιαφέρον στη σχέση, αλλά και πώς να διατηρεί το μυστήριο σε αυτή. Ό,τι κι αν βάλεις με το μυαλό σου, ποτέ δε θα καταφέρεις πραγματικά να μαντέψεις ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του. Η έκπληξη θα είναι ευχάριστη, μην ανησυχείς. Ο Καρκίνος δουλεύει και για τους δύο στη σχέση, να είσαι σίγουρος/η.

Ένα είναι το συμπέρασμα: τα Καρκινάκια είναι σπάνια παιδιά! Αν είσαι αρκετά τυχερός/ή ώστε η μοίρα να φέρει στη ζωή σου έναν, τότε φρόντισε να τον κρατήσεις σφιχτά μη σου φύγει. Αν τον κερδίσεις, τότε θα είστε για πάντα μαζί.



Let's block ads! (Why?)


link
periergaa
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ