2019-07-05 18:26:12
Φωτογραφία για ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗ: Δώστε μου τη δύναμη να αγωνιστώ για τον τόπο μου και το Ξηρόμερο!
                    Λεπτό δε σταματάει η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ. που οργώνει την περιφερειακή ενότητα Αιτωλοακαρνανίας από άκρη σε άκρη, έχοντας συνεχείς επαφές με φορείς και πολίτες. 

        Σε μια σειρά προγραμματισμένων επισκέψεων σε όλο τον Νομό Αιτωλοακαρνανίας η Αφροδίτη Μπουμπούλη συναντά πολίτες με τους οποίους ανταλλάσσει απόψεις και αφουγκράζεται τα προβλήματα του Νομού. 

            Η "Αφροδίτη" έτσι όπως θέλει να την αποκαλούν  οι πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας, γίνεται καθημερινά δέκτης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Νομού και στόχος της είναι ακόμη και σε περίπτωση που δεν εκλεγεί, με την ιδιότητα της πολιτεύτριας στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. να μεριμνήσει για τη λύση όσων των δυνατών περισσοτέρων εξ΄ αυτών......  

             Όπως λέει η ίδια  η καθημερινή της επαφή με τον κόσμο και η αγάπη που δέχεται απο τις περιοδείες της δίνει τη δύναμη να μετουσιώσει τις απόψεις, τις θέσεις και τους προβληματισμούς των πολιτών σε πράξη την επόμενη μέρα των εκλογών, απο όποια θέση και αν βρίσκεται  και να προασπίσει τα συμφέροντα και τα ιδανικά αυτού του τόπου, με τον δικό της  γνήσιο, λαϊκό και αυθεντικό τρόπο.


             Στις επαφές της η υποψήφια Βουλευτής  παρουσιάζει το πρόγραμμα της ΝΔ για τη μείωση της φορολογίας, την πολύπλευρη ενίσχυση του κόσμου που απασχολείται στον πρωτογενή τομέα αλλά και για το σχέδιο για την προσέλκυση επενδύσεων στην ευρύτερη περιοχή και τη δημιουργία καλά αμειβομένων νέων θέσεων εργασίας, ώστε οι νέοι της Αιτωλοακαρνανίας να έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν οικογένειες στον τόπο τους.

         Η προεκλογική καμπάνια της υποψήφιας της Ν.Δ. "στόχευσε" στο Ξηρόμερο καθώς ο προεκλογικός χρόνος ήταν αρκετά περιορισμένος και θέλησε να επενδύσει εκλογικά στον τόπο τον οποίο ζει και μεγαλώνει την οικογένεια της, δηλαδή στο Ξηρόμερο!  

       "Η συμμετοχή μου για πρώτη φορά ως υποψήφια Βουλευτής στις εθνικές εκλογές  προέρχεται από τη διάθεσή μου να προσφέρω ακόμη περισσότερο στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, μαχόμενη για το κοινωνικό σύνολο, χωρίς να επιδιώκω προσωπικά οφέλη.

         Απευθύνομαι σε όλες και όλους σας και σας καλώ να βρεθούμε συνοδοιπόροι σε αυτήν την προσπάθεια.

         Σας καλώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας, γιατί εσείς είστε η δύναμή μου. Δώστε μου λοιπόν τη δύναμη να αγωνιστώ για τον τόπο μου και για το Ξηρόμερο! 

           Θα στηριχθούμε σε ειλικρινείς συνεργασίες με ενεργές κοινωνικές δυνάμεις του τόπου, αλλά και σε έμπειρους αυτοδιοικητικούς παράγοντες, οι οποίοι μαζί με νέους και άφθαρτους συμπολίτες μας θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες  που αντιμετωπίζει το Ξηρόμερο και τις προκλήσεις μιας νέας εποχής για την Χώρα!" τονίζει σε δηλώσεις της στο xiromero news η Αφροδίτη Μπουμπούλη!
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ