2019-07-05 20:44:12
Φωτογραφία για Toyota Supra  2,1 εκατομμυρίων δολαρίων
Στο ποσό των 2,1 εκατομμυρίων δολαρίων έφθασε σε δημοπρασία η πρώτη Toyota Supra που

βγήκε από την γραμμή παραγωγής και η οποία πριν λίγες ημέρες παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Το εξωφρενικό ποσό θα μπορούσε άνετα να έχει δοθεί για ένα εξωτικό hypercar όμως τα 2,1 εκατομμύρια δολάρια στα οποία έκλεισε η δημοπρασία του οίκου Barrett-Jackson τον περασμένο Ιανουάριο δόθηκαν για μια νέα Toyota Supra. Βέβαια δεν μιλάμε για ένα απλό μοντέλο καθώς η Supra που βλέπετε στις φωτογραφίες έχει αριθμό πλαισίου 20201 ο οποίος αναφέρεται στη χρονιά του μοντέλου και τον αριθμό του στη γραμμή παραγωγής. Μιλάμε λοιπόν για την πρώτη Supra που παράχθηκε στο εργοστάσιο στην Αυστρία όπου κατασκευάζονται οι δίδυμες Supra και Ζ4.

Το συγκεκριμένο μοντέλο ανήκει φυσικά στην σειρά Launch Edition η οποία συνοδεύεται από ειδική σήμανση και διαθέτει κόκκινα καλύμματα στους καθρέπτες. Το εν λόγο αυτοκίνητο είναι όμως βαμμένο στην ειδική ματ απόχρωση Phantom Matte Gray η οποία δεν θα διατεθεί σε κανένα άλλο αυτοκίνητο Launch Edition ενώ έχει και την υπογραφή του προέδρου της Toyota, Akio Toyoda.

Αγοραστής του αυτοκινήτου είναι ο ιδιοκτήτης μιας μεγάλης αλυσίδας εμποριών αυτοκινήτου στις ΗΠΑ και πιθανότητα το αυτοκίνητο θα πάρει μια θέση στην αντιπροσωπία της Toyota που του ανήκει. Ωστόσο αξίζει να σημειώσουμε πως το υπέρογκο ποσό των 2,1 εκατομμυρίων δολαρίων θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Charles Bukowski
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Charles Bukowski
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ