2019-07-06 10:17:01
Φωτογραφία για Η πρώην νοσηλεύτρια του Πολεμικού Ναυτικού
Κώστας Τσαούσης

οι νικητές του Reload Greece (RG Challenge 2019)

Η Kyriaki Mitsiou – Begg, μια πολύ έμπειρη και μορφωμένη νοσηλεύτρια (Operations Manager στο University Hospitals Birmingham ) με θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό είναι η νικήτρια της φετινής πολυήμερης διαγωνιστικής διαδικασία του Reload Greece (RG Challenge 2019).

Η ίδια με την ομάδα της – In Care- πρότεινε μια λύση στο τομέα του digital health. H startup της έχει αναπτύξει μια ηλεκτρονική πλατφόρμα για την οργάνωση και διαχείριση των λειτουργιών σε ένα νοσηλευτικό κέντρο και απευθύνεται δίχως άλλο σε επαγγελματίες του χώρου της περίθαλψης.

Το δεύτερο βραβείο – το ονομαζόμενο Βραβείου Κοινού- πήγε σε μια ερευνητική ομάδα από το ΙΤΕ και το Ηράκλειο της Κρήτης. Μέχρι το Λονδίνο ταξίδευσαν δύο μέλη της ερευνητικής ομάδας – υπό τον καθηγητή Μανόλη Στρατάκη- ο Αντρέας Λεμονής και ο Αντώνης Παπαδόπουλος. Το όνομα της ομάδας που είναι πολύ κοντά στον στόχο της να καταστεί μια εταιρεία spin-off από το ΙΤΕ είναι Biomimetic – ενώ το κυριότερο αντικείμενο δραστηριότητας της είναι η δημιουργία αντιανακλαστικών επιφανειών με laser.

ΠΗΓΗ: https://www.newmoney.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ