2019-07-06 18:27:33
Φωτογραφία για Παραμένει χωρίς φωτισμό η σήραγγα Αγίου Ηλία -Αγανάκτηση σε οδηγούς και ποδηλάτες
                   Τέσσερις μήνες παραμένει χωρίς ηλεκτροφωτισμό η κομβική σήραγγα Αγίου Ηλία στην περιοχή της Σταμνάς και είναι απορίας άξιον γιατί οι αρμόδιοι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ακόμη δεν έχουν αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

         Συνεχόμενες εξάλλου είναι οι διαμαρτυρίες διερχόμενων οδηγών που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τυχόν ατύχημα τονίζοντας πως η διέλευση των οχημάτων γίνεται με τη… βοήθεια της τύχης      Χαρακτηριστικά άλλωστε είναι τα λόγια ποδηλάτη που διασχίζει τακτικά τη σήραγγα πως «και σήμερα βρεθήκαμε πάλι στο όριο να μας θερίσει κάποιο αυτοκίνητο».

           Τον περασμένο Απρίλιο η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε ότι η έλλειψη φωτισμού ήταν αποτέλεσμα βανδαλισμού στον εξοπλισμό της σήραγγας καθώς άγνωστοι έκοψαν τα καλώδια παροχής μέσης τάσης του κτιρίου εξυπηρέτησης της σήραγγας με αποτέλεσμα να διακοπεί πλήρως η λειτουργία των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

             Υποσχέθηκε επίσης η Περιφέρεια τη δρομολόγηση από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας προσωρινής λύσης για την αποκατάσταση του ηλεκτροφωτισμού της σήραγγας.

          Ιούλιος πλέον, στην καρδιά της τουριστικής σεζόν, και η σήραγγα παραμένει χωρίς φωτισμό. Οργισμένοι δικαιολογημένα οι διερχόμενοι καλούν τους αρμόδιους να δώσουν άμεσα λύση πριν θρηνήσουμε θύματα.
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ