2019-07-06 23:09:54
Φωτογραφία για Έγκυος στον 7ο μήνα κι όμως ή Γρεβενιώτισσα «σαρώνει» τη Θεσσαλονίκη για σταυρούς !
Πώς είναι, άραγε, να γυρίζεις σ’ όλη τη Θεσσαλονίκη Ιούλιο μήνα για να κάνεις προεκλογική εκστρατεία,

ενώ είσαι έγκυος και μάλιστα στον 7ο μήνα; Την απάντηση έχει η Άννα Ευθυμίου, υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης, η οποία δίνει καθημερινά τον τελευταίο μήνα τη μάχη για το σταυρό καθημερινά, παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της.

Μπορεί η πολιτική να την κέρδισε, να είναι μάχιμη δικηγόρος με ειδίκευση στο Εργατικό Δίκαιο, αλλά η οικογένεια είναι η προτεραιότητά της. 

Ήδη έχει ένα 6χρονο γιο, τον Χρήστο και τώρα... κουβαλάει μαζί της παντού την κόρη της που, με την ευχή να πάνε όλα καλά, θα γεννηθεί σύντομα. 

Πολύτιμη είναι η συμπαράσταση και η βοήθεια που έχει από το σύζυγό της, Γιώργο, τον οποίο γνωρίζει από τότε που και οι δυο τους ήταν παιδιά και αποφάσισαν να παντρευτούν στη Φολέγανδρο το 2012.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, με καταγωγή από τα Γρεβενά και σπούδασε στη Νομική του ΑΠΘ. Από τα φοιτητικά της χρόνια οργανώθηκε στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και την ΟΝΝΕΔ, ενώ πρώτη φορά υποψήφια βουλευτής ήταν το 2015. Δεν κατάφερε να εκλεγεί, αλλά έχει διατελέσει δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Ομάδα Δημιουργίας». Φιλοδοξία της είναι να κερδίσει τώρα μια θέση στη Βουλή κι όπως λέει η ίδια, θα είναι δίπλα στους Θεσσαλονικείς και μετά τις εκλογές.
newsit.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ