2019-07-07 00:00:34
Φωτογραφία για Μετά το Amathus Hotels Rhodes οι Βρετανοί αγόρασαν και το ΤΙΤΑΝΙΑ
Η εξαγορά του ιστορικού ξενοδοχείου Τιτάνια, στο κέντρο της Αθήνας, από τον βρετανικό επενδυτικό όμιλο «London And Regional Properties» επισημοποιήθηκε με ανακοίνωση του ξενοδοχειακού βραχίονα του επενδυτικού ομίλου L + R Hotels, όπως είχε γράψει το newmoney.gr.

Η L + R Hotels γνωστοποιεί την επέκτασή της στην Ελλάδα με την απόκτηση του Τιτάνια, μετά το Amathus Hotels Rhodes στη Ρόδο (ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2017).

Το ξενοδοχείο Τιτάνια Αθηνών, τονίζει στην ιστοσελίδα της, να ρίξετε μια ματιά στην Αρχαία Ελλάδα, καθώς το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, με θέα στην Ακρόπολη.

Αναφέρεται ότι είναι η δεύτερη εξαγορά της L + R Hotel στην Ελλάδα μετά το Amathus Hotels Rhodes και υπογραμμίζεται ότι το ξενοδοχείο προσφέρει πληθώρα ανέσεων, από εγκαταστάσεις για συνέδρια και εκδηλώσεις μέχρι δείπνο κάτω από τα αστέρια, καθιστώντας το ιδανικό για επαγγελματικό ταξίδι, οικογενειακές διακοπές ή ένα πολυαναμενόμενο μήνα του μέλιτος.


«Για να ζήσετε την Ελλάδα στο μέγιστο, προτείνουμε να συνδυάσετε τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο Τιτάνια στην Αθήνα με το ξενοδοχείο Amathus Beach στη Ρόδο» παροτρύνει τον επισκέπτη της ιστοσελίδας της η L + R Hotels, παραπέμποντας στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου για κρατήσεις.Όπως έχει γράψει το Tornos News, το τίμημα της εξαγοράς, κατά τις πληροφορίες, κινείται στα επίπεδα των 50 εκατ. ευρώ.

Η «London And Regional Properties» διαχειρίζεται κεφάλαια άνω των 9 δισ. στερλινών. Έχει ήδη παρουσία στον ξενοδοχειακό τομέα στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην ηπειρωτική Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Καραϊβική, με ένα χαρτοφυλάκιο 17.000 δωματίων.

Διαθέτει επώνυμα και ανεξάρτητα ξενοδοχεία, τα οποία λειτουργεί είτε με σύμβαση διαχείρισης είτε με franchise.Στη χώρα μας η εταιρεία έχει αγοράσει και έκταση 100 στρεμμάτων στη Μύκονο, στο Καλό Λιβάδι, όπου σχεδιάζεται η κατασκευή πεντάστερης ξενοδοχειακής μονάδας και κατοικιών.

Η London & Regional Properties, ήταν, επίσης, από τους τρεις υποψηφίους που πέρασαν στην τελική φάση για την επένδυση στο Ελληνικό.

Υπενθυμίζουμε ότι το καλοκαίρι του 2014, ο εκλιπών ιδιοκτήτης του Τιτάνια Κωνσταντίνος Μαλάμος άφησε το 47% των μετοχών του ξενοδοχείου στο «Χαμόγελο του Παιδιού» (που σημαίνει ότι το ίδρυμα θα εισπράξει το μερίδο που του αναλογεί για τις ανάγκες των παιδιών). Το Τιτάνια διαθέτει 385 δωμάτια, με 754 κλίνες.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η αξία του να διαφέρεις
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η αξία του να διαφέρεις
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ