2019-07-07 10:12:29
Φωτογραφία για Fiat Panda Waze
Το αποκάλεσαν ως : «η εξέλιξη του αυτοκινήτου πόλης» και τώρα το Fiat Panda αποκτά μία

ειδική έκδοση με δίχρωμο αμάξωμα, με μαύρη οροφή...

Αυτή, έρχεται σε αντίθεση με το χρώμα του υπόλοιπου αμαξώματος (Amore Red, Colosseo Gray, Giotto Blue, Gelato White, Moda Gray ή Sole Yellow). Η διχρωμία ενισχύεται με γυαλιστερές μαύρες λεπτομέρειες, στις προστατευτικές ποδιές, τις λαβές των θυρών και τα καπάκια των καθρεπτών. Το μοντέλο διαθέτει επίσης διακριτικά σήματα «Waze» και ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών με διχρωμία (σε δύο τόνους) και για αυτές.

Το εσωτερικό έχει πολύ μαύρο πλαστικό. Για αντίθεση υπάρχει ένα γκρίζο κεντρικό τμήμα στα καθίσματα με λευκές και πράσινες γραμμές. Η Fiat λέει ότι δίνουν στο μοντέλο ένα «νεανικό και δυναμικό στυλ». Η ιδιαιτερότητα της έκδοσης επικεντρώνεται στην εφαρμογή πλοήγησης «Waze». Πρόκειται για ένα δωρεάν navigation app το οποίο εμφανίζει τις συνθήκες κίνησης, real time, (σε πραγματικές συνθήκες) μέσα από τις αναφορές/ περιγραφές και παρατηρήσεις μίας ενεργής κοινότητας 115 εκατομμυρίων χρηστών
. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε την ιδανική διαδρομή κατά την διάρκεια των καθημερινών μετακινήσεων σας. Από το Panda Waze δεν λείπει το U-Connect, το οποίο είναι μια εφαρμογή που επιτρέπει στο smartphone σας να λειτουργεί ως «επέκταση του αυτοκινήτου».

Κάτω από το αμάξωμα, υπάρχει ένας κινητήρας TwinAir των 0,9 λίτρων που παράγει 85 ίππους. Συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων το οποίο μπορεί να στείλει την κίνηση σε όλους τους τροχούς. Οι πελάτες μπορούν επίσης να επιλέξουν έναν βενζινοκινητήρα 1.200 κ.εκ. (69 ίππων). Εδώ η κίνηση μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς.

Η Fiat αναφέρει ότι η πρώτη έκδοση του Panda Waze ήταν μια τεράστια επιτυχία που βοήθησε στην αύξηση των πωλήσεων του Panda Cross κατά 45% στην Ευρώπη. Η εταιρεία προφανώς ελπίζει ότι η αύξηση των πωλήσεων θα συνεχιστεί και με τη νέα έκδοση.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ