2019-07-07 19:51:13
Φωτογραφία για H θαυματουργή δίαιτα της Τέιλορ Σουίφτ -Bασίζεται στους σπόρους
Πως βοηθά Γνωρίζετε τους σπόρους chia; Έχει χαρακτηριστεί ως το απόλυτο αρχαίο superfood το οποίο σιγά σιγά κερδίζει έδαφος και γίνεται αδυναμία πολλών σταρ.

Είναι μια τροφή που έχει ενταχθεί στο καθημερινό πρόγραμμα διατροφής πολλών εκπροσώπων της σοουμπίζ και ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η Tέιλορ Σουίφτ. Οι σπόροι chia συμβάλλουν στην ισορροπία των επιπέδων σακχάρου στο αίμα.

Βοηθούν στο αδυνάτισμα γιατί μέσω της κατανάλωσής τους προκαλείται έντονος κορεσμός και οι φυτικές ίνες τους βοηθούν στην αντιμετώπιση του προβλήματος της δυσκοιλιότητας.

Η Τέιλορ Σουίφτ έχει εντάξει τους σπόρους chia στη διατροφή της και έχει δει αποτελέσματα μιας και όπως υποστηρίζει έχει δει να χάνει βάρος άμεσα από την κατανάλωσή τους.

Πέρα από αυτούς όμως, η Tέιλορ Σουίφτ λατρεύει να καταναλώνει ψητό κοτόπουλο συνοδεύοντάς το με διάφορες light μαρινάδες, καρότα, μπρόκολο ή πράσινα φασόλια. Ακόμα κατά τη διάρκεια των συναυλιών της, όταν οι ανάγκες να τρέφεται σωστά και υγιεινά είναι μεγάλες καταναλώνει σαλάτες, γιαούρτι και σάντουιτσ με light υλικά.
bovary.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ