2019-07-08 11:09:14
Φωτογραφία για Στον Πρόεδρο της Βουλής με τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών ο Αντ. Ρουπακιώτης
Τα επίσημα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου που αφορούν το 99,86% των εκλογικών τμημάτων, ενώ απομένουν κάποια τμήματα ετεροδημοτών, επέδωσε πριν από λίγο ο υπηρεσιακός Υπουργός Εσωτερικών Αντώνης Ρουπακιώτης στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Ο κ. Βούτσης απένειμε εύσημα στον υπηρεσιακό Υπουργό Εσωτερικών, «για την πιστή τήρηση της διαδικασίας, με τρόπο ώστε να μην υπάρχει καμία σκιά», ενώ από την πλευρά του ο κ. Ρουπακιώτης δήλωσε: «Κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας για να φανούμε αξιόπιστοι απέναντι στην κοινωνία, αλλά και στον πρωθυπουργό που μας ανέθεσε το συγκεκριμένο έργο».

Σχετικά με το περιστατικό με την κλοπή της κάλπης στα Εξάρχεια, ο κ. Ρουπακιώτης τόνισε ότι η εκλογική διαδικασία θα επαναληφθεί την ερχόμενη Κυριακή στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα, σημειώνοντας πάντως ότι δεν επηρεάζει το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ο Πρόεδρος της Βουλής μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο, προκειμένου να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο για το εκλογικό αποτέλεσμα.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ