2019-07-08 16:20:03
Φωτογραφία για Cats n’ Dogs: Ξενοδοχείο, Κοιμητήριο και Αποτεφρωτήριο μικρών ζώων στο Κορωπί
Ένα οργανωμένο, ιδιόκτητο πλέον, συγκρότημα εγκαταστάσεων, όπου παρέχονται εν γένει υπηρεσίες για το σύνολο σχεδόν των ζώων συντροφιάς.

ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ

Μετά από πολύχρονες προσπάθειες και αντιμετώπιση ποικίλων γραφειοκρατικών ζητημάτων, το Cats n Dogs είναι η μοναδική επιχείρηση που διαθέτει νόμιμη άδεια ενταφιασμού μικρών ζώων, εντός Αττικής.

Το κοιμητήριο μικρών ζώων δημιουργήθηκε αρχικά σε ιδιόκτητο χώρο 4 στρεμμάτων στο Κορωπί – Αττικής, σε κομβικό σημείο, πλησίον της Αττικής οδού, της Λεωφόρου Μαρκοπούλου, της Λεωφόρου Λαυρίου και της παλαιάς Περιφερειακής οδού Κορωπίου με αποτέλεσμα η πρόσβαση σε αυτό να καθίσταται εύκολη με κάθε μέσο.

Το κοιμητήριό αποτελεί πρότυπη μονάδα ταφής ζώων, ακολουθώντας πιστά στην κατασκευή, διαμόρφωση και την εν γένει λειτουργία του, τους όρους και τις προϋποθέσεις που ορίζουν οι Ευρωπαϊκοί Κανονισμοί αλλά και το Ελληνικό Δίκαιο. Δημιουργήθηκε με κόπο, προσωπική εργασία και πολύ αγάπη για το τελευταίο αντίο των αγαπημένων κατοικίδιων και σήμερα είναι σε θέση να ανταγωνίζεται και να παρέχει τεχνογνωσία στα μεγαλύτερα κοιμητήρια ζώων της Ευρώπης.


Παρέχονται επιλογές ταφής των κατοικίδιων ζώων, που να ανταποκρίνονται σε κάθε επιθυμία και οικονομική δυνατότητα, προσφέροντας πάντα στο τετράποδο φίλο την ίδια αξιοπρέπεια και φροντίδα, με αυτή που είχε κοντά στον ιδιοκτήτη του.

ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ  ΖΩΩΝ

Όντας πρωτοπόροι στον ενταφιασμό μικρών ζώων, δεν θα μπορούσαν να μην ακολουθήσουν την εφαρμογή των Ευρωπαϊκών Κανονισμών στο Εθνικό μας Δίκαιο, αναφορικά με την νόμιμη ίδρυση και λειτουργία κέντρων αποτέφρωσης ζώων.

Το Cats n Dogs, είναι η μοναδική επιχείρηση που διαθέτει νόμιμη άδεια λειτουργίας αποτέφρωσης μικρών ζώων συντροφιάς, εντός Αττικής, έχοντας πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα έναν μεγάλο αριθμό αποτεφρώσεων. 

Διαθέτει πελάτες από όλη την Ελληνική Επικράτεια και χρόνιες συνεργασίες με Δήμους, Δημόσιους Οργανισμούς κτηνιατρικά ιατρεία και πληθώρα φιλοζωικών σωματείων, έτσι ώστε να εξαλειφθεί στα διακάτο απάνθρωπο και επικίνδυνο για την δημόσια υγεία, φαινόμενο της απόθεσης των νεκρών ζώων σε βουνά, δάση, λίμνες και ποτάμια.

Το αποτεφρωτήριό πληρεί προδιαγραφές HACCP και λειτουργεί σύμφωνα με την Εθνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία. Ήδη βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο αδειοδότησης για τη λειτουργία νέου αποτεφρωτήρα ζώων με μεγαλύτερο βάρος και όγκο (άλογα, αγελάδες κλπ), ανταποκρινόμενοι στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών τους.

Επίσης, παρέχει πληθώρα επιλογών για την καύση των νεκρών ζώων, που ανταποκρίνονται σε κάθε επιθυμία και οικονομική δυνατότητα. 

Παρέχεται η επιλογή ατομικής ή μαζικής καύσης του κατοικιδίου, δυνατότητα να παρευρίσκονται οι ιδιοκτήτες του κατά την αποτέφρωση, παράδοση της τέφρας του ζώου σε ειδικά δοχεία -τα οποία τηρούν πλήρως τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές- ή φύλαξη αυτής σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, σύνταξη και παράδοση ειδικού πιστοποιητικού αποτέφρωσης.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ

Πηγή: http://www.skai.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ