2019-07-09 07:00:35
Φωτογραφία για Ο Χολαργός Ροδου και ο… Κολοσσός Αθηνών!
Το πρωτάθλημα της Basket League έχει ολοκληρωθεί εδώ και σχεδόν ένα μήνα, όμως ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιες ομάδες υποβιβάζονται στην Α2 και σε ποια κατηγορία θα συμμετέχει ο… Χολαργός Ρόδου και ο… Κολοσσός Αθηνών!

Θα αναρωτιέστε τι είναι αυτά που λέω και αν με έχει βαρέσει ο καύσωνας στο κεφάλι Είναι γνωστό πως οι ιθύνοντες της ομάδας του Χολαργού έχουν έρθει σε συμφωνία με τους ομόλογους τους της Ρόδου, για την… συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όχι με αγορά ΑΦΜ, ούτε με συγχώνευση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Προτιμήθηκε η… γνώριμη λύση της… μετακόμισης, καθώς ο Χολαργός αλλάζει γειτονιά και πηγαίνει στην Ρόδο. Λύση γνωστή, νόμιμη και δοκιμασμένη, καθώς κάτι αντίστοιχο είχε γίνει όταν ο Χολαργός είχε αγοράσει την ομάδα της Λιβαδειάς, η οποία το πρώτο διάστημα έμεινε ως είχε, με έδρα τον Χολαργό!

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με το μέλλον του Κολοσσού, οι επιλογές είναι δύο. Η προφανής λύση είναι να πέσει η ομάδα στα τοπικά και η δεύτερη είναι να υποβιβαστεί στην Α2. Όσον αφορά την έδρα του Κολοσσού, σε περίπτωση που προτιμηθεί η δεύτερη περίπτωση; Θα μπορούσε να είναι ο… Χολαργός, από την στιγμή που η γειτονιά έμεινε χωρίς ομάδα, μετά την μετακόμιση της στην Ρόδο! Γιατί όχι; Μας πήραν αυτοί την έδρα μας, θα πάρουμε εμείς την δική τους! Eye for an eye!

Με τιμή

Ο Ακάλυπτος
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ