2019-07-09 15:20:40
Φωτογραφία για ΣΚΑΙ: Το νέο show,οι μάσκες και η Δέσποινα Βανδή
Μπορεί ο ΣΚΑΙ του χρόνου να κάνει μεγάλη στροφή και να επενδύει πολύ στην εγχώρια μυθοπλασία,ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα γυρίσει τελείως την πλάτη στα talent showsκαι τα ριάλιτι  αντιθέτως και αυτά θα καλύπτουν αρκετές ώρες στο προγραμμά του.Όπως μάθαμε πρόσφατα το κανάλι έχει σκοπό να επαναφέρει το ριάλιτι Αγρότης Μόνος Ψάχνει,το οποίο είχε προβληθεί πριν από κάποια χρόνια μέσα από την συχνότητα του Alpha.

Μια ακόμα πιο ενδιαφέρουσα είδηση είναι ότι εκτός από το πρόγραμμα αυτό,(σύμφωνα με το Nassos blog)το κανάλι του Φαλήρου σκοπεύει να φέρει και ένα μουσικό talent show,το οποίο μάλιστα έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Ο λόγος για το the masked singer στο οποίο η διαγωνιζόμενοι καλούνται να τραγουδήσουν φορώντας μάσκα και στολή(σαν αυτές που βλέπετε στην εικόνα πιο πάνω),προκειμένου να μπερδέψουν τους κριτές!

Στην Ελλάδα οι κριτές του show πρόκειται να είναι τέσσερις,ενώ το πρώτο όνομα που ακούγεται έντονα(χωρίς ακόμα να έχει επιβεβαιωθεί)είναι αυτό της Δέσποινας Βανδή!

Τέλος ενδιαφέρον θα έχει και η(εντός εισαγωγικών)αναμετρησή του,με το THE FOUR του ANT1,που είναι ένα talent show ίδιου τύπου που επίσης έρχεται πρώτη φορά στη χώρα Για να δούμε...

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ