2019-07-09 16:54:56
Φωτογραφία για Κάρπαθος: Σοκάρει ο δολοφόνος του επιχειρηματία – Τον έσφαξε με 9 μαχαιριές επειδή «του έδωσε εντολή ο Θεός»!
Ο δολοφόνος κυνήγησε και έπιασε στα χέρια του, τον άτυχο επιχειρηματία. Σοκάρουν τα λόγια του, στους αστυνομικούς Εντός της ημέρας, εκτός απροόπτου, θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Υπηρεσίας προκειμένου ακολούθως να παραπεμφθεί στην Ανακρίτρια Υπηρεσίας για τα περαιτέρω, ο 27χρονος που δολοφόνησε εν ψυχρώ με μαχαίρι έναν 68χρονο συντοπίτη του, έξω από το μπαρ που διατηρούσε.

«Ο Θεός μού έδωσε εντολή να τον σκοτώσω», είπε απολογούμενος, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Δημοκρατική» ο 27χρονος, μετά την επεισοδιακή σύλληψή του το Σάββατο.

Το φονικό έγινε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Ο δράστης, έφθασε στο κατάστημα του 68χρονου και άρχισε να τον κυνηγά και να τον μαχαιρώνει με μανία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα ο 27χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ο 68χρονος επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. Μόλις ο δράστης είδε τους αστυνομικούς που έφθασαν, βούτηξε στη θάλασσα και κολύμπησε μέχρι την βραχονησίδα «Δεσποτικό» που βρίσκεται ανοιχτά της Καρπάθου.

Ο εντοπισμός και η σύλληψή του έγινε στις 03.00 τα ξημερώματα της Κυριακής, από λιμενικούς που έφθασαν στο νησί με πλωτό σκάφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

pentapostagma
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ