2019-07-09 19:00:30
Φωτογραφία για Τάκης Κολλιαδέλης: Απίστευτη ανατροπή στην εξαφάνισή του! Γιατί τα πάντα έχουν παγώσει έναν χρόνο μετά;
Τα πάνω κάτω! Γιατί πλέον δεν ασχολείται κανείς με τον εξαφανισμένο φαντάρο;Ένα από τα θρίλερ που μας έχουν απασχολήσει τον τελευταίο χρόνο ήταν και εκείνο της εξαφάνισης του νεαρού φαντάρου, Τάκη Κολλιαδέλη!

Ξαφνικά και ενώ η εκπομπή Φως στο Τούνελ βρισκόταν κοντά στην λύση του μυστηρίου, η υπόθεση μπήκε στο συρτάρι! Ζωντανός ο 23χρονος Τάκης Κολλιαδέλης: Βγήκε από το πλοίο και Η τελευταία ενημέρωση ήταν η παρακάτω και είχε έρθει στο φως στις αρχές του Νοεμβρίου:

Νέο στοιχείο ήρθε στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης του 23χρονου φαντάρου Τάκη Κολλιαδέλη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν ενώ επέβαινε στο πλοίο «Νήσος Ρόδος», που εκτελούσε το δρομολόγιο Χίος – Πειραιάς, στα τέλη του Ιουνίου.

Όπως αποκάλυψε το «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, σύμφωνα με την μητέρα στενού φίλου του Τάκη Κολλιαδέλη που προσπάθησε να τον καλέσει μία μέρα μετά την εξαφάνιση του, το νούμερο του δεχόταν τις κλήσεις, αλλά κανείς δεν απαντούσε.


Ο πατέρας του αγνοούμενου 23χρονου είπε πως το Λιμεναρχείο προχώρησε σε άρση απορρήτου και στα δύο κινητά που χρησιμοποιούσε. Αυτή έδειξε πως και τα δύο τηλέφωνα έκλεισαν στις 2:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 Ιουνίου που χάθηκε, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Άνδρου και Τήνου.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ένα από τα δύο νούμερα που χρησιμοποιούσε ο 23χρονος φαντάρος είναι καταχωρημένο στο όνομα ενός γνωστού του. Φαίνεται μάλιστα ότι ο συγκεκριμένος αριθμός ήταν ενεργοποιημένος μέχρι και πριν από ένα μήνα.

Ο κάτοχος του συγκεκριμένου αριθμού είπε ότι θα μεταβεί στον Εισαγγελέα για να ζητήσει άρση τηλεφωνικού απορρήτου έτσι ώστε να διαπιστωθεί εάν όντως πραγματοποιήθηκαν κλήσεις

Ένα χρόνο μετά και ενώ μάρτυρες φαίνεται πως τον είχαν εντοπίσει οι έρευνες πάγωσαν! Μυστήριο!

Τάκης Κολλιαδέλης: Ανατροπή στην εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου! - Τι αποκαλύπτει το κινητό του;

Ένα σοβαρό στοιχείο έφερε στο φως το «Τούνελ» για την υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης του φαντάρου, που χάθηκε εν πλω στα τέλη του Ιουνίου.

Σύμφωνα με την μητέρα στενού φίλου του Τάκη Κολλιαδέλη που προσπάθησε να τον καλέσει μία μέρα μετά την εξαφάνιση του, το νούμερο του δεχόταν τις κλήσεις, αλλά κανείς δεν απαντούσε. "Δεν είχε λεφτά πάνω του, με παρακάλεσε να..."

Ο πατέρας του αγνοούμενου νέου είπε στο «Τούνελ» πως το Λιμεναρχείο προχώρησε σε άρση απορρήτου και στα δύο κινητά που χρησιμοποιούσε.

Αυτή έδειξε πως και τα δύο τηλέφωνα έκλεισαν στις 2:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 Ιουνίου που χάθηκε, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Άνδρου και Τήνου.

Από την έρευνα της εκπομπής, διαπιστώθηκε ότι ένα από τα δύο νούμερα που χρησιμοποιούσε ο Τάκης είναι καταχωρημένο στο όνομα ενός γνωστού του.

Φαίνεται μάλιστα ότι ο συγκεκριμένος αριθμός ήταν ενεργοποιημένος μέχρι και πριν από ένα μήνα.

Το «Τούνελ» εντόπισε τον γνωστό του αγνοούμενου και μίλησε μαζί του. Όπως είπε θα μεταβεί στον Εισαγγελέα για να ζητήσει άρση τηλεφωνικού απορρήτου και να διαπιστωθεί εάν όντως πραγματοποιήθηκαν κλήσεις.

Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου που το «Τούνελ» έφερε στο φως νέα στοιχεία γύρω από την περίεργη αυτή υπόθεση, υπήρξαν αρκετά τηλεφωνήματα τηλεθεατών που έκαναν λόγο για κάποιον που μοιάζει με τον αγνοούμενο Τάκη και εργάζεται σε καφετέρια στη Δάφνη.

Η έρευνα έδειξε ότι οι μαρτυρίες στηρίζονταν σε ομοιότητα. Άλλο ένα στίγμα που έχει στη διάθεσή της η εκπομπή, στέλνει την έρευνα στη Γερμανία. Μαρτυρία θέλει κάποιον με πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον 23χρονο, να βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 1η Νοεμβρίου στο σταθμό της Νυρεμβέργης.
parapona-rodou
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ