2019-07-09 22:19:26
Φωτογραφία για «Μίλησαν» υπολογιστές και κινητά Έλληνα και Αλβανού για την Τοπαλούδη
Νέα στοιχεία για την υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο φέρνει στο φως αποκλειστικά το Star από τους υπολογιστές και τα κινητά Έλληνα και Αλβανού για το αποτρόπαιο έγκλημα. Το αποκλειστικό ρεπορτάζ είναι της Τασούλας Παπανικολαου.

Ο υπολογιστής του Έλληνα κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη έδειξε ότι ελάχιστες ώρες μετά τη δολοφονία της αναζητούσε επίμονα μέσω facebook μια κοπέλα με τα αρχικά Α.Χ. Της έστειλε μηνύματα και της έκανε επανειλημμένες κλήσεις, ενώ η κοπέλα του απάντησε τρεις ημέρες μετά.

«A.Χ σε Έλληνα: Ρε μην με παίρνεις τηλ .Θα μου δημιουργήσεις πρόβλημα.

Έλληνας: Sorry»

Μετά από αυτή την απότομη απάντηση, αναζήτησε άλλες τέσσερις κοπέλες μέσω facebook.

Νέα στοιχεία μετά την άρση των δεδομένων

To δεύτερο σοκαριστικό στοιχείο είναι οτι το βράδυ της δολοφονίας, μέσω google και youtube, αναζήτησε ταινίες πορνό. Την επόμενη ημέρα μπήκε σε ιστοσελίδα της Ρόδου και διάβασε την είδηση για τη νεκρή κοπέλα που είχε εντοπιστεί στη θάλασσα.


Η έκπληξη απο την άρση των δεδομένων του υπολογιστή ήταν ότι ο Αλβανός έγινε φίλος στο facebook με την άτυxη κοπέλα μόλις μια ημέρα πριν την μοιραία συνάντηση και την άγρια δολοφονία, δηλαδή στις 26 Νοεμβρίου 2018.

Επικοινώνησε ελάχιστα με τον Έλληνα μέσω facebook, ενώ μετά τη δολοφονία, μπήκε δύο φορές στο προφιλ της Ελένης Τοπαλούδη. Οι αρχές κατάφεραν να ανακτήσουν δεδομένα τρεις μήνες μετά. Σε αυτό το διάστημα, ο ίδιος ή κάποιος άλλος μπήκε και βγήκε από τον λογαριασμό του 13 φορές .

Ο Έλληνας μέχρι και τη σύλληψή του αντάλλασει μηνύματα και με φίλο του για βόλτες και γυμναστική... σαν μην είχε συμβεί η φρίκη.

Η συνάντηση του Έλληνα και του Αλβανού πριν τη σύλληψή τους

Ο πατέρας του Έλληνα αποκάλυψε στη δεύτερη κατάθεσή του στις αρχές ότι οι δυο κατηγορούμενοι συναντήθηκαν πριν τη σύλληψή τους.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο πατέρας του Έλληνα: «ο Αλβανός ήρθε στο σπίτι δυο ημέρες μετά το περιστατικό. Πήγε στο δωμάτιο του γιου μου και ούτε πέντε λεπτά δεν έκατσε μέσα .Όταν τους συλλάβανε, φαντάστηκα ότι εκείνη την ημέρα ο Αλβανός ήρθε να τσεκάρει αν ο γιος μου είχε πει τίποτα. Όταν τον γνώρισε, μου ζήταγε συνεχώς χρήματα. Ο γιος μου ήταν ένα παιδί ανώριμο πνευματικά και οι άλλοι το εκμεταλλεύονταν».

Για πρώτη φορά, το Star αποκαλύπτει ότι την ώρα του εγκλήματος, στο σπίτι στους Πεύκους η γιαγιά του Έλληνα βρισκόταν στο από κάτω διαμέρισμα και ο θείος του στο διπλανό. Η γυναίκα κατέθεσε στις αρχές πως άκουσε τους νεαρούς και την κοπέλα να μπαίνουν στο σπίτι και απόρησε με την ώρα... Δεν άκουσε φωνές ούτε φασαρία μέχρι και τα ξημερώματα που έφυγαν από το σπίτι.

Οι κατηγορούμενοι έχουν ομολογήσει ότι επέστρεψαν για να καθαρίσουν και να εξαφανίσουν τα στοιχεία του εγκλήματος .
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ