2019-07-09 22:41:58
Φωτογραφία για Στον εισαγγελέα ο υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Θανάσης Νασίκας
Ύστερα από τη σκληρή κόντρα που ξέσπασε με τον Κυριάκο Βελόπουλο ο πρώτος σε σταυρούς στη Λάρισα Θανάσης Νασίκας μεταφέρθηκε στο δικαστικό μέγαρο της Λάρισας

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί ο πρώτος σε σταυρούς με το κόμμα Ελληνική Λύση στη Λάρισα, πρώην δήμαρχος Τυρνάβου και ένας εκ των πρωταγωνιστών στα αγροτικά μπλόκα τη δεκαετία του '90, Θανάσης Νασίκας. Λίγο μετά τις 14:00, την Τρίτη, μεταφέρθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου στο δικαστικό μέγαρο της Λάρισας.

«Είμαι κρατούμενος. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι υπάρχει μία διαδικασία. Ο Εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική και εγώ θα υποβάλω το απόγευμα μήνυση κατά του κ. Βελόπουλου» δήλωσε στο onlarissa.gr ο κ. Νασίκας, ο οποίος λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Το περιστατικό σύλληψης του κ. Νασίκα σημειώθηκε ύστερα από σκληρή κόντρα που ξέσπασε με τον πρόεδρο του κόμματος Ελληνική Λύση, Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος προχώρησε σε μήνυση για απειλή και συκοφαντική δυσφήμιση.

Στα άκρα οδηγήθηκε η αντιπαράθεση ανάμεσα σε Βελόπουλο και Νασίκα, όταν ο τελευταίος χαρακτήρισε τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης «άφιλο και ανέντιμο», τονίζοντας ότι μέχρι την τελευταία στιγμή είχε τη διαβεβαίωσή του πως δε θα κρατούσε την έδρα της Λάρισας για τον εαυτό του.

Πηγή: Onlarissa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ