2019-07-10 09:22:34
Φωτογραφία για Τι ζήτησε ο νέος υπουργός Υγείας Β.Κικίλιας από Διοικητές Νοσοκομείων, Περιφερειάρχες και Τμηματάρχες!
 

HR 

Πριν ακόμη εγκατασταθεί στο υπουργείο Υγείας, ήδη από τη Δευτέρα το απόγευμα οπότε και γνωστοποιήθηκε ότι αναλαμβάνει το υπουργείο Υγείας, ο Βασίλης Κικίλιας ζήτησε από όλες τις Διευθύνσεις του υπουργείου Υγείας, τα τμήματα αλλά και τους Διοικητές των Νοσοκομείων και τους επικεφαλής των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ), να του αποστείλουν ένα πλήρες ενημερωτικό σημείωμα για το τι συμβαίνει στις υπηρεσίες τους.Η νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας

Θα πρέπει να αναγράφει τα προβλήματα, την πορεία του προϋπολογισμού, τις ελλείψεις αλλά και τις εκκρεμότητες.

Με τον τρόπο αυτό, όπως είπε ο ίδιος ο κ.Κικίλιας, θα επιδιώξει να ενημερωθεί βήμα βήμα για όλες τις υπηρεσίες υγείας ώστε να γνωρίζει τι έχει να αντιμετωπίσει.

Ξεκινά εξπρές περιοδεία

Ο νέος υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας πάντως έδειξε σε πρώτη φάση τουλάχιστον ενημερωμένος για το τι θα αντιμετωπίσει. Κάτι που άλλωστε φάνηκε και από τις τοποθετήσεις του στην τελετή παράδοσης παραλαβής όπου επεσήμανε σε αντίθεση με όσα είπε ο προκάτοχός του Ανδρέας Ξανθός, ότι η εικόνα του ΕΣΥ δεν είναι καλή.


Διαβάστε ΕΔΩ όλο το παρασκήνιο με ΦΩΤΟ του HealthReport.gr: «Παράδοση-παραλαβή στο υπ. Υγείας: Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες (φωτο)»Ο Βασίλης Κικίλιας και ο Βασίλης Κοντοζαμάνης (ΦΩΤΟ: HealthReport.gr)

Γι αυτό φαίνεται ότι ήδη έχει έτοιμη την ατζέντα του.

Μάλιστα όπως ο ίδιος ο Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε, ξεκινά άμεσα μία μίνι περιοδεία σε όλες τις Μονάδες Υγείας της χώρας και τα Νοσοκομεία ώστε να διαπιστώσει ιδιοίς όμμασι τι κατάστασηεπικρατεί.

Προτίθεται να συνομιλήσει με εργαζόμενους και φορείς της Υγείας ώστε να πληροφορηθεί αναλυτικά για τα αιτήματά τους.

Παράλληλα ετοιμάζει συναντήσεις με όλους τους επίσημους φορείς, τις επιστημονικές εταιρείες αλλά και τους Συλλόγους των Εργαζομένων, των ασθενών κ.λ.π.

Αμέσως μετά θα ξεκινήσει να προωθεί τις αλλαγές που έχουν σχεδιαστεί ήδη από το επιτελείο της οδού Πειραιώς και το Μέγαρο Μαξίμου.Ο Βασίλης Κικίλιας στο υπουργείο Υγείας (ΦΩΤΟ: HealthReport.gr)

Εξάλλου ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει διαμηνύσει σε όλους τους υπουργούς του ότι μέχρι τον Αύγουστο θα πρέπει να έχουν έτοιμες τις πρώτες νομοθετικές παρεμβάσεις ώστε να ξεκινήσει αμέσως μετά η υλοποίηση τους.
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ