2019-07-10 10:22:11
Φωτογραφία για Τέλος στα κουνούπια: Φυσικά, εύκολα και ανέξοδα!
Υποφέρουμε όλοι από τα τσιμπήματα, αλλά δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιούμε χημικά αντεμοαπωθητικά που είναι τόσα βλαβερά για την υγεία μας.

Τι θα λέγετε να φτιάξουμε μία αλοιφή που διώχνει τα κουνούπια και εμείς θα έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, αφού δε θα έχουμε τα ενοχλητικά αυτά έντομα να μας χαλάνε την ηρεμία.

Τα ενοχλητικά έντομα και κουνούπια που δε μας αφήνουν σε ησυχία θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας με την αλοιφή που θα φτιάξουμε σήμερα και την διαβάσαμε στο site votanonkipos.gr.

Από όλες τις εποχές του χρόνου προτιμάμε το καλοκαίρι και φυσικά τις πιο ζεστές μέρες του χρόνου, παρόλα αυτά υπάρχει κάτι που αντιπαθούμε στο καλοκαίρι και αυτό είναι τα κουνούπια που δε μας αφήνουν σε ησυχία.

Γιαυτό το λόγο ψάξαμε και βρήκαμε μια αλοιφή που θα μας βοηθήσει να απαλλαγούμε από την παρουσία τους.

Είμαστε σίγουροι ότι όλοι ανυπομονείτε να μάθετε τη συνταγή για να φτιάξετε μια φυσική αλοιφή που θα διώχνει τα κουνούπια μακριά και θα μας απαλλάξει από τα ενοχλητικά τσιμπήματα τους.


Σήμερα λοιπόν θα μοιραστούμε μαζί σας τη συνταγή για μια αλοιφή που έχει πολύ καλά αποτελέσματα και διώχνει τα κουνούπια μακριά, με αυτή την αλοιφή θα μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε να βγείτε στον κήπο ή την εξοχή και να κάνετε ήρεμα τη βόλτα σας ακόμα και τα βράδια, αγνοώντας φυσικά τα κουνούπια και τα υπόλοιπα ζουζούνια που υπάρχουν στη φύση.

Τα συστατικά της συνταγής που ακολουθεί υπάρχουν σε κάθε σπίτι, αφού είναι υλικά που χρησιμοποιήσουμε έτσι κι αλλιώς σε καθημερινή βάση στο νοικοκυριό μας.

Για την αλοιφή που διώχνει τα κουνούπια θα χρειαστείτε

Υλικά:

– Φυτικό λάδι της επιλογής σας ή baby oil

– Σαμπουάν

– Ξύδι

Διαδικασία:

– Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μαζί σε ίσες ποσότητες, γιαυτό πρέπει να φροντίσετε ανάλογα την ποσότητα που θέλετε να φτιάξετε να βάλτε και την κατάλληλη δοσολογία.

– Σαν τελικό αποτέλεσμα θα λάβετε ένα λευκό γαλάκτωμα, η αλοιφή μας είναι έτοιμη, ήταν μία εύκολη και απλή διαδικασία με ακόμα πιο απλά υλικά.

Οδηγίες:

Βάζετε την αλοιφή σε όλα τα εκτεθειμένα μέρη του σώματος, τις βραδυνές κυρίως ώρες πριν βγείτε έξω ή όταν είστε στην εξοχή, το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο και τα κουνούπια θα φύγουν μακριά.
loading...
aetos-grevena
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ