2019-07-10 12:00:27
Φωτογραφία για Mykonos Promo Infopoint. Το πρώτο γραφείο δωρεάν τουριστικής πληροφόρησης στο Ν. Αιγαίο
Το πρόγραμμα Aegean Islands Promo, που προωθεί τις πολυτελείς και υψηλού επιπέδου τουριστικές υπηρεσίες των νησιών σε δέκα κορυφαίες αγορές παγκοσμίως, προχωρά δυναμικά στην περαιτέρω υποστήριξη των μελών του εντός Ελλάδος, με τη δημιουργία του Mykonos Promo Infopoint, του πρώτου γραφείου δωρεάν πληροφοριών σε όλο το Νότιο Αιγαίο, με έδρα τη Μύκονο.

Το γραφείο λειτουργεί από τη Δευτέρα 8η Ιουλίου 2019 με κύριο αντικείμενο να απαντά στις ερωτήσεις των επισκεπτών του νησιού, συστήνοντας τους τις υπηρεσίες που θα ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες τους, προωθώντας όλα τα μέλη του προγράμματος Aegean Islands Promo.

Στο πλαίσιο αυτό, το Mykonos Promo Infopoint είναι εξοπλισμένο με όλο το υλικό που έχουμε ετοιμάσει για τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, και την Πάρο και απαντά στις ερωτήσεις των επισκεπτών, από Δευτέρα έως Σάββατο και μέσω facebook messenger και WhatsApp.

Παράλληλα, προτείνουμε στους επισκέπτες της Μυκόνου να επισκεφθούν και τα άλλα πανέμορφα νησιά του Αιγαίου, όπου δραστηριοποιούνται τα μέλη του Aegean Islands Promo: την Τήνο, την Άνδρο, τη Μήλο, τη Σέριφο, την Ελαφόνησο, την Αστυπάλαια, τη Σύρο, την Κέα, την Χίο, τη Σίφνο και την Κρήτη.

Πρώτο μέλημα της ομάδας του προγράμματος είναι να υποστηρίζει τα μέλη του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να δημιουργεί ευχαριστημένους και επαναλαμβανόμενους επισκέπτες για τα νησιά μας.

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση, σχεδιάζοντας, παράλληλα, τις δράσεις μας και για την επόμενη σαιζόν, ώστε να διατηρήσουμε ψηλά τα νησιά μας και τις επιχειρήσεις – μέλη μας στις προτιμήσεις των επισκεπτών υψηλού εισοδηματικού προφίλ.

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία ή διευκρίνιση.

E-mail: [email protected], [email protected], [email protected]

WhatsApp: +30 6970079745
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ