2019-07-10 20:00:40
Φωτογραφία για Πέρα από κάθε αμφιβολία πάμε για αστυνομοκρατούμενο κράτος!
Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας security «G4S», που είχε αναλάβει την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων το 2004, συνεργάζεται με την πρεσβεία των ΗΠΑ, κέρδισε τον διαγωνισμό για τα «βραχιολάκια» αλλά και την φύλαξη Kέντρων Kράτησης Mεταναστών, τοποθετείται νέος διοικητής της ΕΥΠ.

Kάτι ακόμη; Η G4S ελέγχει έξι μεγάλα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας (Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανιά, Ρόδος, Κως, Κέρκυρα) τα οποία έχουν ξεπουληθεί στους Γερμανούς! Κάτι άλλο; 350 άτομα της εταιρείας εργάζονται στο «¨Ελευθέριος Βενιζέλος»

Πέρα από κάθε αμφιβολία πάμε για αστυνομοκρατούμενο κράτος όπου έλεγχο θα έχουν οι ιδιωτικές security, υπό την προστασία της ΕΥΠ. Άλλωστε, ο νέος ( γελοίος) Ποινικός Κώδικας του Σύριζα, τους δίνει αυτό το δικαίωμα.

Γιατί αστυνομοκρατούμενο; Η Ελλάδα πρέπει να ελεγχθεί από τους τοκογλύφους ώστε να ξεπουληθεί ήρεμα και ωραία.

Είναι μια χώρα αποικία με “επενδυτές” του εξωτερικού. Με “νέους” πολλά υποσχόμενους κατοίκους που θέλουν να ενσωματωθούν….


Στο Βενιζέλος θα προσγειώνεσαι ( τσεκαρισμένος) και μέχρι να φτάσεις στο σπίτι σου θα περνάς και από ένα χέρι από τα ηλεκτρονικά συστήματα του συντρόφου Κόκκαλη στα διόδια…..θα χαμογελάς για την καθιερωμένη φωτογραφία στον θείο Σωκράτη.

Ψιτ, κατάλαβες; Nα πούμε ότι η G4S εξοπλίζει ισραηλινές-αγγλικές φυλακές…αποστολές στην Μέση Ανατολή. Εξάλλου, η G4S έχει υπογράψει συμβόλαια για τη διαχείριση της ασφάλειας σε Αφγανιστάν και Ιράκ.

Μεγαλομέτοχος της εταιρείας στο παρελθόν υπήρξε ο Bill Gates.

Θα μας μαντρώσουν μέσα στις πόλεις. Δεν θα μπορείς να ξεφύγεις http://perimajestic.blogspot.com

Τι πόστο πήρε ο Κουμουτσάκος είπαμε;
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ