2019-07-10 22:59:50
Φωτογραφία για Άφησε φιλοδώρημα $5.000 σε εστιατόριο για να εκδικηθεί τον σύντροφο της
Μία γυναίκα στις ΗΠΑ αντιμετωπίζει κατηγορίες κλοπής, γιατί για λογαριασμό $60 σε εστιατόριο άφησε το πραγματικά γενναιόδωρο φιλοδώρημα των $5.000.

Γιατί ήταν πρόβλημα αυτό; Επειδή το έκανε με την πιστωτική κάρτα του φίλου της, με σκοπό να τον εκδικηθεί.

Η Serina Wolfe από το Μπάφαλο στην πολιτεία της Νέας Υόρκης έκανε διακοπές με τον σύντροφο της Michael Crane, στη Φλόριντα. Όπως δήλωσε ο ίδιος στην κατάθεση του στην αστυνομία, διαφώνησαν για το αν η Wolfe μπορούσε να χρησιμοποιήσει την πιστωτική του κάρτα προκειμένου να αγοράσει ένα αεροπορικό εισιτήριο για τη Νέα Υόρκη.

Προκειμένου να τον εκδικηθεί για την άρνηση του να πληρώσει το εισιτήριο της, αποφάσισε να δώσει ένα τεράστιο φιλοδώρημα -πιθανότατα αντίστοιχο του κόστους του εισιτηρίου που της αρνήθηκε-, σε ένα εστιατόριο. Για ένα λογαριασμό αξίας 60 δολαρίων στο Clear Sky Beachside Cafe, εκείνη άφησε tip 5.000 δολαρίων!


Μάλιστα, το απίστευτο είναι ότι τα τοπικά μέσα είχαν καλύψει αρχικά το γεγονός ως μία πράξη μεγάλης γενναιοδωρίας προς τη σερβιτόρα του εστιατορίου. Ωστόσο, όταν αργότερα ο Michael Crane κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και η σύντροφός του συνελήφθη, αποδείχτηκε ότι στόχος της δεν ήταν να επιβραβεύσει το σέρβις αλλά να κάνει τον φίλο της να χάσει τον ύπνο του

Όπως διαβάζουμε στο Insider η Serina Wolfe ενώ αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες, ομολόγησε ότι όντως είχε αφήσει ένα «εκδικητικό φιλοδώρημα» και επέστρεψε την πιστωτική κάρτα. Η περιπέτεια του Crane όμως δεν έληξε, μιας και το εστιατόριο είχε ήδη δώσει το tip στη σερβιτόρα και τώρα είναι στη δική τους ευχέρεια να αποφασίσουν αν θα του το επιστρέψουν.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ford Focus ST
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ford Focus ST
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ