2019-07-10 23:51:42
Φωτογραφία για Πλουσιότερος κατά 13 εκατ. ο ιδιοκτήτης του Σκορπιού
Tο οικόπεδο που είχε αγοράσει από τον Ντόναλντ Τραμπ έναντι του ποσού των 37,29 εκατομμυρίων δολαρίων πούλησε ο Ρώσος μεγιστάνας και ιδιοκτήτης του Σκορπιού, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ ο οποίος

βρίσκεται ψηλά στη λίστα του περιοδικού Forbes, με τα περιουσιακά στοιχεία του να φθάνουν τα 6,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Την περασμένη εβδομάδα ο Ριμπολόβλεφ πούλησε το τελευταίο από τα τρία τεμάχια γης στο Palm Beach της Φλόριδα, που είχε αγοράσει από τον πρόεδρο Τράμπ το 2008 έναντι 37,29 εκατομμυρίων δολαρίων. Τα δύο άλλα τεμάχια είχαν πουληθεί νωρίτερα έναντι 34,4 και 37 εκατομμυρίων δολαρίων αντίστοιχα. Το τρίτο και τελευταίο τμήμα στο Palm Beach επρόκειτο να γίνει μόνιμη κατοικία της οικογένειας Ριμπαλόβλεφ.

Ωστόσο, τα σχέδια χάλασε ο χωρισμός ανάμεσα στο ζευγάρι με τη σύζυγο Γελένα Ριμπολόβλεβα να δεσμεύει τα περιουσιακά στοιχεία του Ριμπολόβλεφ. Εξαιτίας της εξέλιξης αυτής, το κτήμα παρέμενε αναξιοποίητο για πολλά χρόνια. Μετά την έκδοση του διαζυγίου ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος αποφάσισε να το πουλήσει. Από την πώληση του οικοπέδου, ο Ριμπολόβλεφ αποκόμισε επιπλέον 13 εκατομμύρια δολάρια.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ