2019-07-11 01:38:16
Φωτογραφία για Ο Tim Cook και ο Eddy Cue παρουσιάζονται στο συνέδριο της Sun Valley για διαπραγμάτευση
Το συνέδριο της Sun Valley, το οποίο λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο, έχει αρχίσει. Είναι αφιερωμένο στα μέσα και την τεχνολογία και η Apple έχει συμμετοχή εδώ και λίγες ώρες.Το 2019 δεν αποτελεί εξαίρεση, ο Tim Cook και ο Eddy Cue είναι επίσης παρόντες στο χώρο.

Το αφεντικό της Apple και ο επικεφαλής των υπηρεσιών βρίσκονται εκεί για να διαπραγματευτούν και να βρουν συμφωνίες με άλλες εταιρείες που είναι παρόντες σε αυτή την εκδήλωση. Αυτή τη φορά, η Apple TV +, η υπηρεσία streaming βίντεο που η Apple θα ξεκινήσει σε περισσότερες από 100 χώρες, θα ανταγωνιστεί τη Netflix. Η Apple θα μπορούσε να δημιουργήσει συνεργασίες με ομάδες μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Για τις πληροφορίες, το συνέδριο Sun Valley αποτέλεσε σημαντικό χώρο για την υπογραφή πολλών συμφωνιών στο παρελθόν. Στην περίπτωση αυτή, η Disney αγόρασε το τηλεοπτικό κανάλι ABC, ακόμη ο Jeff Bezos (αφεντικό του Amazon) αγόρασε την εφημερίδα Washington Post ή ο φορέας thw Verizon αγόρασε το Yahoo.

Μεταξύ των επισκεπτών της συνόδου του 2019 είναι ο Brian Roberts (αρχηγός του Comcast), ο Reid Hoffman (συνιδρυτής του LinkedIn), απο το Facebook ο COO (αριθμός 2 στο Facebook), ο Dara Khosrowshahi (προϊστάμενος του Uber) και άλλοι ηγέτες.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ