2019-07-11 03:38:29
Φωτογραφία για Χαλκιδική: Αγνοείται 17χρονος από τις 5 Ιουλίου
Ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού για πληροφορίες

Ένας 17χρονος αγνοείται από την περιοχή του Νέα Μαρμαρά, στη Χαλκιδική.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού, το οποίο ζητά από όποιον έχει στοιχεία για τον 17χρονο, να επικοινωνήσει με τις αρμόδιες αρχές.

Το περιστατικό δεν σχετίζεται με τη σημερινή κακοκαιρία, διότι το παιδί εξαφανίστηκε στις 5 Ιουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στις 5/07/2019, και ώρα 19:00, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Μαρμαρά Χαλκιδικής, ο Χρήστος Α., 14,5 ετών. Για την εν λόγω εξαφάνιση, ενημερωθήκαμε σήμερα 10/07/2019 βραδινές ώρες, όταν και λάβαμε τα απαραίτητα στοιχεία του παιδιού, προκειμένου να προβούμε στη δημοσιοποίησή τους. Ο Χρήστος Α. έχει ύψος 1,70 μ., έχει 65 κιλά βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και πράσινα μάτια. Ο Χρήστος Α. φορούσε μαύρο παντελόνι, μαύρη μπλούζα και μπλε παπούτσια. Στο δεξί του πήχη έχει τατουάζ που απεικονίζει έναν σταυρό.


Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να δραστηριοποιηθεί και να σταθεί κοντά στα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί και βρίσκονται σε κίνδυνο, προβαίνει στη δημιουργία, εκτύπωση και ανάρτηση αφισών τους σε σημεία της χώρας, σε συνεργασία πάντα με τις ελληνικές αρχές. Συνεργάζεται επίσης με τα Μ.Μ.Ε. και άλλους φορείς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εύρεσή τους.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και τα παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης

«Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000»

e mail: [email protected]
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ