2019-07-11 09:00:12
Φωτογραφία για Σε δολοφονία οφείλεται ο θάνατος της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη
Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, ο δράστης ή οι δράστες έφραξαν το στόμα και τη μύτη της άτυχης Αμερικανίδας βιολόγου με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.

Tο παζλ των συνθηκών θανάτου της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον που βρέθηκε νεκρή έπειτα από πολυήμερες έρευνες σε τούνελ που χρησιμοποιούνταν από τους Γερμανούς την περίοδο της Κατοχής, συνθέτουν οι ιατροδικαστές Κρήτης, Στ. Μπελιβάνης και Αντ. Παπαδομανωλάκης.

Σύμφωνα με την έρευνα που έγινε, η άτυχη γυναίκα πέθανε από ασφυξία, καθώς ο δράστης ή οι δράστες της έφραξαν το στόμα και τη μύτη. Νωρίτερα, οι δύο ιατροδικαστές είχαν κάνει γνωστό πως το πτώμα δεν έφερε τραύματα από σφαίρα ή άλλο αντικείμενο.

Οι ιστολογικές εξετάσεις στη σορό της 60χρονης Αμερικανίδας συνεχίζονται, καθώς το πτώμα βρισκόταν σε διαδικασία προχωρημένης σήψης.

Πως βρέθηκε εκεί

Πλέον, με σαφείς ενδείξεις ανθρωποκτονίας, οι αστυνομικές αρχές θα κληθούν να απαντήσουν σε ορισμένα ερωτήματα, προκειμένου να διαλευκάνουν την υπόθεση.


Αρχικά πώς βρέθηκε στο συγκεκριμένο τούνελ η άτυχη γυναίκα, αν δηλαδή η δολοφονία της έγινε σε άλλο σημείο της Κρήτης και μεταφέρθηκε εκεί προκειμένου να μην εντοπιστεί.

Επίσης, θα πρέπει να εξετάσουν τους λόγους για τους οποίους έγινε η δολοφονία της 60χρονης και αν συνδέεται με απόπειρα βιασμού ή ληστείας.

Στο έργο των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ στην Κρήτη βοηθά και ειδικό κλιμάκιο της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, που έφτασε στα Χανιά από την Αθήνα.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα sold out θέατρα της νέας σεζόν!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα sold out θέατρα της νέας σεζόν!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ