2019-07-11 12:58:29
Φωτογραφία για Κενές οι θέσεις Διευθυντών του Πολιτικού Γραφείου του ΥΦΕΘΑ Αντγου Αλκ. Στεφανή και του Στρατιωτικού Γραφείου του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου
Του Ηλία Προύφα

Την ημέρα της τελετής παράδοσης - παραλαβής στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, δημοσιεύθηκε σε αρκετά ΜΜΕ, καθώς και στο kranosgr η είδηση, ότι αναλαμβάνει Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του ΥΦΕΘΑ, Αλκιβιάδη Στεφανή, ο απόστρατος Αντιστράτηγος Δημήτριος Κυριάκος.

Τις φήμες πυροδότησε η παρουσία του Αντγου Κυριάκου, στο Πεντάγωνο, ο οποίος παρευρέθηκε όμως με την ιδιότητα του Προέδρου του Συνδέσμου Αποφοίτων Τεθωρακισμένων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του kranosgr, o νέος ΥΦΕΘΑ, Αλκιβιάδης Στεφανής, έχει επιλέξει μόνο τον Συνταγματάρχη Παναγιώτη Χριστοδούλου για το Στρατιωτικό του γραφείο, ενώ για το πολιτικό η θέση παραμένει κενή. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό το πρόσωπο που θα αναλάβει το πολιτικό γραφείο, να προέρχεται από την ΠΑ ή το ΠΝ και όχι απαραίτητα από το ΣΞ.

Όσον αφορά το Επιτελείο του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου, δεν έχει μέχρι στιγμής ''βρεθεί'', Διευθυντής Στρατιωτικού Γραφείου, ο οποίος όπως ακούγεται θα προέρχεται από την ΠΑ.
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ