2019-07-11 18:38:55
Φωτογραφία για Σάλος με την φωτο της Μερκούρη να καπνίζει που ανέβασε η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου
Η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου (η θητεία της λήγει 31 Αυγούστου) προκαλεί με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πυροδοτώντας δεκάδες αντιδράσεις χρηστών.

Η  περιφερειάρχης Αττικής ανήρτησε φωτογραφία με τη Μελίνα Μερκούρη να καπνίζει γράφοντας στη λεζάντα: «Σχόλιο περί αντικαπνιστικού... Πολλές καλημέρες!». 

Τα σχόλια των χρηστών κάτω από τη φωτογραφία «έπεφταν βροχή» ενώ κατέκριναν με σφοδρότατο τρόπο το γεγονός ότι η Ρένα Δούρου προσπάθησε να μιλήσει για τον αντικαπνιστικό νόμο φέρνοντας ως παράδειγμα τη σπουδαία πολτιικό Μελίνα Μερκούρη, η οποία ωστόσο πέθανε από καρκίνο στον πνεύμονα. 

Μερικοί χρήστες μιλούν για «Πολιτικό εμετό» ενώ κάποιοι άλλοι σχολιάζουν: «Ως πολιτικός οφείλετε να περνάτε τα σωστά πρότυπα και κυρίως στην νεολαία. Είναι δικαίωμα του καθενός να ακολουθεί όποιο τρόπο ζωής θέλει (ποτά, τσιγάρα, ναρκωτικά) αλλά όχι να το επιδεικνύει ως το πρέπον! Σαφώς και οι καπνιστές έχουν δικαιώματα αλλά μην εξαναγκάζετε και τους μη καπνιστές να γίνουν έστω παθητικοί καπνιστές. Σε μια χώρα που ανήκει στην ΕΕ «πουλήστε» σωστές καινοτομίες και όχι ψευτόμαγκες!
medlabgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ